Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTAPALJANJE

Šibenik: Utopio se sedamdesetogodišnji muškarac

utopljenik
Arhiv VL
20.01.2010.
u 21:13

U moru nedaleko od obale na plaži Rezalište između Šibenika i Brodarice, šetači su u moru uočili tijelo muškarca

Stariji muškarac pronađen je mrtav prije nešto više od sat vremena u  moru nedaleko od obale na plaži Rezalište između Šibenika i Brodarice.

Pronašli su ga šetači koji tuda svakodnevno šetaju. Vidjevši brodicu, bijelu 'istranku' s ugašenim motorom kako pluta bez kontrole nedaleko od obale, dvojica mještana su išli vidjeti što se događa. Primjetili su i crveni automobil zastava 101 koji je inače vozio vlasnik spomenutog broda, pa su posumnjali kako mu se nešto dogodilo. Ubrzo su uočili tijelo sedamdesotogodišnjeg muškarca kojeg poznaju od ranije, kako su rekli.

Na tijelu nisu bile vidljivi tragove ozljeda, rekao nam je jedan od očevidaca koji se vraćao s ribolova. Pretpostavljaju kako je nesretni čovjek upao s broda u more nadomak lučice.

Upravo traje očevid policijskih istražitelja i službenika Lučke kapetanije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije