Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Upozorenje ostalima'

Kakva sramota: Šef svim zaposlenicima poslao ovu fotografiju pijane stjuardese

Pijana stjuardesa Qatar Airways
18.03.2015.
u 09:35

Nakon što je stjuardesu šef uhvatio 'mrtvu pijanu' incident je pod istragom

Kada ste u pijanom stanju, ne želite da vas vidi bilo tko, a kamoli vaš šef. No, jedna stjuardesa aviokompanije Qatar Airways nije imala sreće jer ju je šef našao kako pijana spava pred vratima.

Potpredsjednik Qatar Airwaysa Rossen Dimitrov iskoristio je priliku da incident sa stjuardesom bude upozorenje ostalima te ju je fotografirao i tu fotografiju e-mailom poslao svim zaposlenicima! U mailu je istaknuo kako je razočaran ponašanjem članice osoblja. - Sram me i uznemiren sam ovakvim ponašanjem članice našeg tima, odrasle osobe koja je u kompaniji više od devet godina. Kako možemo mijenjati pravila kada se ne ponašamo kao zrele osobe. Vrlo sam razočaran - napisao je Dimitrov, piše Daily Mail.

Qatar Airways zapošljava više od 31.000 ljudi i 10. je najveća aviokompanija na svijetu s modernom flotom od 100 aviona. Također, jedna je od najbrže rastućih kompanija na svijetu koja ulaže u avione tipa Airbus A 380 i moderne A350 XWB. Kompanija ima visoka očekivanja od svog osoblja, pogotovo jer su djeluju iz muslimanske zemlje koja ne dopušta konzumaciju alkohola građanima u Kataru.

Glasnogovornik Qatar Airwaysa objasnio je kako je e-mail s fotografijom pijane stjuardese poslan svim zaposlenicima kako bi ih se potaklo da njihova radna okolina bude najbolja što može te da poštuju vrijednosti katarskog društva. Dodali su kako je incident pod istragom.

>> Fotografirala se s nećakom i sestrom pa se šokirala kad je vidjela što je još na fotografiji

>> Snimka stjuardese postala hit: Pogledajte kako je nasmijala putnike

Komentara 16

DU
Deleted user
13:19 18.03.2015.

Haha,..... Mozda Leko posalje sliku pijanog Seksa svima u Saboru

SE
Secli
10:49 18.03.2015.

Mozda je samo pospana.

Avatar ucjena
ucjena
10:44 18.03.2015.

nije ideja losa, pijance, lopove kriminalce, pedofile, silovatelj i i i, slike na pano po gradu, neka se zna, popravila bi se itekako slika drustva, a idu samo NN ili inicijali,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije