Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukob s ministrom

SDP-ov gradski vijećnik stao u obranu konobarice: 'Mene je zvala da mi je nađen novčanik'

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/2
14.06.2021.
u 14:41

Iz svega navedenog nema niti jedan razlog zašto bi prije vjerovao ministru nego djelatnici koja tvrdi kako Vili Beroš nije platio kavu te još uz sve to bio neugodan i bezobrazan, naveo je

SDP-ov gradski vijećnik u Zadru Daniel Radeta stao je u obranu konobarice koja je odbila nositi masku u kafiću nakon čega je ministar zdravstva Vili Beroš demonstrativno napustio kafić. Podsjećamo, kasnije se pokazalo da konobarica iz zdravstvenih razloga ne može nositi masku. 

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti. 

"Prije nekih 15-tak dana u kafiću u kojem je danas poslužen ministar Beroš i u kojem je ostao dužan 2 kune, za stolom mi je ostao novčanik. 

Nakon nekih sat vremena, nakon što sam skužio da nema novčanika, otišao sam provjeriti do tog istog kafića na Narodnom trgu. Tamo me dočekala konobarica i njena kolegica koje su u međuvremenu tražile moj broj preko prijatelja da mi jave kako je novčanik na sigurnom. Naravno, sve je bilo na svom mjestu. Prema informacijama koje su mi dostupne radi se o istoj djelatnici. Iz svega navedenog nema niti jedan razlog zašto bi prije vjerovao ministru nego djelatnici koja tvrdi kako Vili Beroš nije platio kavu te još uz sve to bio neugodan i bezobrazan.

I više je nego jasno kako ministar Beroš laže. Uz to što besramno laže još se prijeti tužbama. Ukoliko dođe do bilo kakve tužbe prema djelatnici koja ga je poslužila, stavljam se na raspolaganje za pokrivanje kompletnih troškova sudskog procesa i eventualne kazne. A ti se Vili srami i svoje frustracije liječi negdje drugdje, a ne po zadarskim kafićima."

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar mofo
mofo
15:16 14.06.2021.

A ovi ga isto iskoriste bas svaku glupost za svoju politicku promociju i obracune .. jadno ..

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
15:01 14.06.2021.

Sinoc na TV kegica konobarice iz kafiča jasno rekla da je Beroš platio kavu i sada ovaj tekst. Jadno !

RA
ranub1
16:20 14.06.2021.

Koja veleumna analitika! Konobarica mu vratila novčanik, znači Beroš je lažov! Meni je prije par godina Zdravko Mamić ustupio prednost na križanju, dakle, osječki suci su čisti kao suza!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije