Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEROŠ O INCIDENTU

'Zar mislite da bi ministar ostao dužan 2 kune? Žao mi je ako je konobarica imala zdravstvene tegobe, mogla mi je to reći'

Tomašević otvorio nove prostorije Dnevne bolnice u okviru KB Sveti Duh
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/9
14.06.2021.
u 10:38

U nedjelju je došlo do incidenta na Narodnom trgu u Zadru nakon što je ministar ljutito otišao iz kafića jer konobarice nisu nosile maske

U ponedjeljak je u Virovitičko-srijemskoj županiji krenuo s prijevozom zainteresiranih za cijepljenje COVID autobus. U tome je sudjelovao i ministar zdravstva Vili Beroš, još jednom se osvrnuvši na jučerašnji incident u zadarskom kafiću. 

– Zar mislite da bi ministar ostao dužan dvije kune? Naravno da nisam ostao dužan. Ja sam mišljenja da incidenta nije ni bilo, no drugi žele napraviti priču i svesti sve na dvije kune, pa šalju krivu poruku. Čuo sam se s vlasnikom kafića i nije upitno jesam li ostavio cijeli iznos – započeo je Beroš odgovor na pitanje novinara te upitao kako bilo da je on ostao sjediti tamo, a vidi da se ne poštuju mjere.  

– Ja se ispričavam ako je djelatnica imala zdravstvene tegobe i mogla mi je to reći, ali nije. Njena kolegica također nije imala masku, je li imala i ona zdravstvene tegobe? Boli me to kao čovjeka i nije stvar u dvije kune. Pa želimo poslati poruku sigurnosti, naputci su jasni, potrebno je nositi maske i radi svoje zaštite i zaštite drugih. Bit će mi drago ako ova priča osvijesti stanje u javnosti. Piće nisam konzumirao upravo zbog te poruke koju šaljem i nisam ostao dužan dvije kune – još je jednom obranio svoj stav Beroš. 

Kada su ga priupitali o dolasku na pogreb bivšeg zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića na kojem je bilo mnogo više građana od dopuštenog broja, Beroš je kratko odgovorio: 

– Nisam bio na Bandićevoj sahrani, bio sam na jednoj drugoj, no ja vas uvjeravam da smo poduzeli sve potrebne epidemiološke mjere mjere koje su provodili COVID redari – kazao je.

Tomašević otvorio nove prostorije Dnevne bolnice u okviru KB Sveti Duh
1/7

Podsjećamo, u nedjelju je došlo do incidenta na Narodnom trgu u Zadru nakon što je ministar ljutito otišao iz kafića jer konobarice nisu nosile maske. U povodu toga se obratio i na svom Twitteru, govoreći da se svi moramo odgovorno ponašati. 

Ključne riječi

Komentara 26

PA
PadamSaTrasportera
10:47 14.06.2021.

Beroš se propisno osramotio. Eto, tako prođu bahati

JE
Jela...
11:34 14.06.2021.

Gdje se to moze popiti kava za 2kn?

Avatar Medusa
Medusa
10:47 14.06.2021.

Osoba koja svime izrečenim izaziva gnušanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije