Naslovnica Vijesti Crna kronika

'Odrekao sam te se, ostao si bez sina jedinca jer si mu lagao i izdao ga'

Radovan Vujčić Mravac ispalio je hitac iz ilegalnog pištolja u sina Sanjina dok se jedno njegovo dijete igralo u dvorištu kuće
13. veljače 2018. u 19:30 54 komentara 85298 prikaza
Sanjin i Radovan Vujčić
Foto: Facebook
Pogledajte galeriju 1/6

Sanjin Vujčić (40) zvani Juda, vozač Hitne medicinske pomoći u Bjelovaru, u ponedjeljak predvečer došao je posjetiti djecu u očevu kuću u Ulici Josipa Pupačića. Prije toga nazvao je oca koji je pristao na posjet ako ovaj obeća da neće stvarati probleme. Nekada je Sanjin Vujčić u toj istoj kući stanovao sa suprugom Sandrom i dvoje djece. Vujčić je već neko vrijeme razveden od supruge koja je s djecom ostala stanovati u kući s njegovim roditeljima.

bjelovar Šok u Bjelovaru: Došao posjetiti dijete, a otac ga upucao. Imao je zabranu pristupa

Živjeti pod istim krovom

S ocem Radovanom Vujčićem (61), kojeg prijatelji od milja zovu Mravac, također je godinama bio u lošim odnosima. U ponedjeljak je svađa došla do usijanja. Nakon još jedne u nizu prepirki Radovan Vujčić izvukao je pištolj i ispalio hitac u svog sina Sanjina koji je na mjestu preminuo. Dozvolu za pištolj, neslužbeno doznajemo, Mravac nije imao. Jedno od dvoje djece u trenutku ubojstva nalazilo se u dvorištu kuće te je, navodno, nakon pucnja pokušalo ući u kuću u kojoj se dogodio zločin, ali Radovan to nije dopustio. Tešku obiteljsku situaciju ubijeni Juda često je isticao na društvenim mrežama.

– Moj prvi Badnjak bez onih bez kojih ne mogu, a čija imena ne smijem čak ni javno izgovoriti – napisao je Sanjin Vujčić na Facebooku prije dva mjeseca. Istim načinom obraćao se i ocu.

– Odrekao sam te se, ostao si bez sina jedinca jer si ga omalovažavao, podcjenjivao, lagao mu i izdao ga. Sada pokušavaš nauditi meni preko moje djece, ali shvati da upravo njima radiš štetu, i to isključivo iz vlastitih interesa i osvete. Mogao si starost provesti u veselju, a ti je provodiš u mržnji i osvetama. Čak mrziš i svoju snahu, ali je koristiš da bi naudio meni. Želim tebi i njoj da dugo živite i budete zdravi kako biste se mogli gledati jer znam što mislite jedno o drugome, a ti sada moraš živjeti s njom pod istim krovom – napisao je ubijeni Sanjin Vujčić svom ocu lani u listopadu. 

Sanjin i Radovan Vujčić
1 / 5
bjelovar

“Obistinile se crne slutnje”

Upravo u to vrijeme sreli su se na nogometnoj utakmici. Ispred igrališta NK Bjelovar došlo je do fizičkog obračuna kada je Radovan nožem nasrnuo na Sanjina. Sin se uspio obraniti, ali ujedno je istukao oca do neprepoznatljivosti. Nekoliko dana nakon toga Sanjin je otišao pred kuću u kojoj se dogodio zločin i stvarao nerede zbog čega je dobio sudsku zabranu prilaska cijeloj obitelji.

E, Sanjo moj, obistinile se tvoje crne slutnje – napisala je poznanica na Sanjinovu profilu. 

– Čuli smo se baš nedavno pa mi je pričao, on je bio lud za djecom i jako ga je to boljelo. Sada će ih barem s neba moći čuvati – opraštali su se danas prijatelji na društvenom mrežama.

bjelovar Šokantno ubojstvo U četvrtak sahrana Bjelovarčanina kojeg je ubio otac, zatražen 30-dnevni pritvor Tin Šunjerga Javnost isključena Šunjerga nije pokazivao emocije, suoptuženog prijatelja nije ni pogledao Zagreb: Nastavljeno suđenje Davidu Komšiću za ubojstvo Kristine Krupljan Suđenje Davidu Komšiću Otac ubojice: Nađi novu djevojku. Kristina te vara
SightRun
PAMETNIJE TRČANJE
Oduševljeni smo: Aplikacija koja spaja tehnologiju, trčanje i putovanja

A1 izdvaja za Vas

  • Bel:

    Lik je imao zabranu prilaska kuci. Sa djecom se mogao naci ispred njihove skole ili u centru za socijalni rad. Isao je vuci vraga za rep pa je popusio. Zar je mislio da moze starog istuci do neprepoznatljivosti i ostati ... prikaži još! nekaznjen?! Neovisno o tome tko je u pravu, a tko u krivu, ako te otac napadne, ti ces se obraniti ali ga neces prebiti do neprepoznatljivosti. To se ne radi. Oni su oboje isti.

  • Neonacionalist:

    Imao je poprilično neobičan nadimak Juda , tko zna zašto .

  • Cekercina:

    ne znam sta reci, vrlo slozena situacija ali da otac likvidira sina dok su mu jos mala djeca unuci u kuci... bolesno do kraja ali ocito si u nesposobne sluzbe zakazale, di je socijalna skrb ??????