Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok u Bjelovaru:

Došao posjetiti dijete, a otac ga upucao. Imao je zabranu pristupa

bjelovar
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/5
12.02.2018.
u 22:46

Otac je lani nasrnuo nožem na Sanjina koji se uspio obraniti, a zatim brutalno pretukao oca

U poslijepodnevnim satima u Bjelovaru, u obiteljskoj kući u Vinkovićevu naselju, dogodilo se stravično ubojstvo, potvrdili su iz PU Bjelovarsko-bilogorske. Riječ je o smrtno stradalom Sanjinu Vujčiću (40), zaposleniku Zavoda za hitnu medicinu Bjelovarsko-bilogorske županije kojega je pištoljem usmrtio njegov vlastiti otac Radovan Vujčić (61).

Prema neslužbenim informacijama, do sukoba je došlo kada je Sanjin Vujčić došao u obiteljsku kuću oca kako bi vidio svoje dijete koje je, nakon razvoda roditelja, stanovalo u kući s majkom. Navodno je Sanjin bio razveden od supruge s kojom je imao dijete te su oni ostali živjeti u kući s njegovim ocem, a Sanjin je navodno imao zabranu pristupa kući. Otac je pištoljem usmrtio svoga sina Sanjina nakon što je došlo do svađe.

Susjedi kažu kako su čuli pucanj oko 18 sati, ali još uvijek su u nevjerici. Prema njima su, kažu, obojica uvijek bila susretljiva, a za njihove probleme znali su gotovo svi jer su se uglavnom odvijali javno, često i preko društvenih mreža, kazala je jedna od susjeda koja želi ostati anonima.

Ovo nije prvi put da su se otac i sin sukobili. Prije tri mjeseca došlo je do fizičkog obračuna između njih ispred nogometnog stadiona NK Bjelovar. Otac i sin susreli su se na nogometnoj utakmici kada je otac, navodno nakon svađe, nasrnuo nožem na Sanjina koji se uspio obraniti, a zatim je brutalno pretukao oca koji je doživio i srčani udar te je hitno bio prebačen u KBC Zagreb. Očekuje se službeno priopćenje Županijskog državnog odvjetništva o ovom tragičnom događaju.

Komentara 29

VJ
vjekoslavkatalina
07:16 13.02.2018.

ako je sin imao zabranu pristupa ocito je sin bio nasilan i prijetio...a ocito je otac od ubijenog stao u zastitu zene a mozda najvise i unuka...inace dosta rjeđi ej slucaj da obitelj muza ili zene stane u zastitu onog drugog..na zalost dijete je po obicaju najveca zrtva izgubilo oca i djeda..

NN
nn2
08:00 13.02.2018.

u zabrane pristupa ne vjerujem da su bas uvijek pravedne. Znam jednu curu iz sjevernog Međimurja koja je optuzila bivseg muza da ju napao, njezina mama je potvrdila na sudu. Bivsi je dobio zabranu pristupa na temelju toga. Iz njezinih prica ja sam ju procitao da ona laže. Nakon nekog vremena prekinuli smo, a ja dok sam isao po svoje stvari zvao sam policiju i objasnio sve oni su mi savjetovali da uzmem par svjedoka sa sobom. Da nisam to napravio isto bi napravila i meni s ciljem da mi ne vrati stvari.

DU
Deleted user
01:10 13.02.2018.

Cini se da stari drma bivsu zenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije