Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mu do fešte

Najpoznatija punica otkrila da 'viralni' zet ima samo jednu manu: Objasnila zašto uvjeti za bacanje s mosta nisu ispunjeni

Zet Daniel Džono i punica Joška Parmać
N1
25.07.2022.
u 22:51

Pamtite li zeta koji je prije godinu dana postao viralni hit izjavom kako mu gradnja Pelješkog mosta jako puno znači, jer je njegova punica rekla kako će se, 'izgradi li se taj most ikada, baciti s njega'.

Prije godinu dana svečano se pratilo spajanje zadnjeg dijela Pelješkog mosta. Dan ranije jedan je mladić postao viralni hit nakon izjave koju je dao za N1. 

"Pa meni osobno znači puno jer je moja punica prije desetak, petnaest godina rekla da ako se taj most ikad napravi da će se ona s njega baciti, pa ja onda sutra očekujem da se ona napokon baci", kazao je tada mladić. 

Dan kasnije naišao je na novi problem ''Sad sam u problemu jer mi nema više vremena čuvati djecu da se okupam. Svi koji je znaju, zovu je cijeli dan'', rekao je.  

I sada smo na dan prije samog službenog otvaranja mosta, najpopularniji hrvatski zet Daniel Džono i njegova punica Joška Parmać poručili su za N1 da to bacanja s mosta ipak neće doći. 

'Uvjeti nisu ispunjeni za moje bacanje s mosta. One godine kada je Ivo Sanader postavio kamen temeljac i rekao da se most gradi za 18 mjeseci, ja i moj kum smo se dogovorili da ćemo se baciti. Pošto se to nije ispunilo, uključila se i Europa, izgradila most i zbog toga ništa od skoka, na žalost mog zeta', rekla je danas Joška. 

'Ovaj most meni je trebao promijeniti život, a on ostaje isti. Uzdam se u dragog Boga', rekao je Daniel i napomenuo kako će ipak doći na feštu, ali nije mu do janjetine. Puničinim objašnjenjem nije potpuno zadovoljan. 

'Evo još jednih novinara. Uđite, uđite. Hoćete li što popiti? Vruće je danas bilo', dočekao je novinare 24 sata odlično raspoloženi najpoznatiji zet u Hrvatskoj dok je u kuću svoje punice u Komarni slavio rođendan svoje kćerke. 

'Most su izgradili Europska unija i Kinezi, nisu Hrvati. Punica je za sad sigurna', objasnio im je Danijel kroz smijeh. njegova supruga u šali kaže kako mu nije više supruga, a drugi zet, Danijelov šogor je bio šutljiviji, on se nije htio petljati. Na otvorenje mosta neće ići jer imaju malu djecu, a i temperature su previsoke. Pratit će sve s plaže u Komarni otkuda puca pogled na Pelješki most. 

'Neće na svečanost'

Punice nije bilo kod kuće, otišla je na plažu gdje se našla s prijateljima. 

'Ma telefon mi zvoni kao lud, nisam se javljala. Malo sam mira poželjela - odgovara Joška Parmać Jerković. Ponavlja zašto nisu ispunjeni uvjeti za njezin skok s mosta. 'Ma kome žao, a kome krivo', objašnjava Joška, a zet Danijel klima glavom. 'A šta ću, moram se složiti. Pravila su pravila, ali neka je meni moje punice', zaključuje Danijel, koji sa ženom i dvoje djece živi u Zagrebu.

Ni Joška neće na svečano otvorenje. 'Ma kakvi, dobro je meni ovdje s plaže, sve vidim, a ne moram gledati neka lica tamo koja ne mogu gledati preko TV-a. Bit ću ovdje, dobro je meni tu', govori nam Joška, koja živi na relaciji Metković-Komarna, ali preko ljeta je u Komarni. 

'Tad se rastajem od muža, koji je mesar u Metkoviću. Vidim ga samo nedjeljom kad dođe vidjeti unuke, ima li ljepšeg, ovdje sam s djecom, imam dvije kćerke blizanke, a u djecu smatram i svoje zetove koji su mi super', kaže Joška, te dodaje 'Prvi su uvijek najslađi, tako je meni i moj Danijel, a i sve mi radi. Zalijeva mi cvijeće, kuha, pere, čisti... Ma sve mi radi, ne bih ga dala ni za što. Ali, ali ima jednu manu', kaže Joška. 

'Rijetki je Hercegovac, koji nije bogat i koji mi nije donio milijune i veliko imanje u kuću. Zamislite vi to, pa gdje to ima', objašnjava kroz smijeh. Jedino oko ćega se zet i punica svađaju je politika, pa ju zato radije ni ne spominju. 

Komentara 3

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
21:36 25.07.2022.

Daniele izdrži!!!

BE
Belkanto
22:24 25.07.2022.

Samo vi promovirajte moguca samoubojstva s tog Kineskog mosta! Jednog dana, kad se to stvarno dogodi i netko se ubije skacuci s mosta, trebat ce vas strpati u zatvor!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije