Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasmijao javnost

Muškarac iz Komarne nakon hit-izjave o punici i Pelješkom mostu: 'Sad sam u problemu, svi je zovu...'

Mladić iz Komarne
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL/N1 televizija
1/5
29.07.2021.
u 10:13

Nema mi više vremena čuvati djecu da se okupam. Svi koji je znaju, zovu je cijeli dan, kazao je

Sinoć je ugrađen posljednji segment konstrukcije Pelješkog mosta i Hrvatska je spojena nakon više od 300 godina. Građani su oduševljeni napretkom i skorim otvaranjem mosta, a jučer je hit na društvenim mrežama postao muškarac iz Komarne koji je opisao zašto je njemu važno da se most izgradi. 

– Meni osobno znači puno jer je moja punica prije desetak, petnaest godina rekla, ako se taj most ikad napravi, da će se ona s njega baciti, pa ja sutra očekujem da se napokon baci – kazao je jučer Danijel za N1

Danijel je otkrio i kako je to rekao baš zbog svoje punice Joške jer je to njihova šala. 

– Kad je Sanader otvarao radove, ona je rekla: "Ma kakav most, šta on tu lupeta?! Kad se izgradi, ja ću otić' u Komarnu na kavu i onda ću se bacit' s njega! Ma kakav most! – ispričao je Danijel za 24sata pa dodao kako se ubrzo pokajao zbog toga što je rekao. 

– Sad sam u problemu jer mi nema više vremena čuvati djecu da se okupam. Svi koji je znaju, zovu je cijeli dan – kazao je. 

VIDEO Šetnja Pelješkim mostom

 

Ključne riječi

Komentara 7

ZB
zgrada_bez_parkinga
12:04 29.07.2021.

Ucinio si punici uslugu da joj bude zabavno 3 mjeseca, sad je svi zovu samo da budu "slavni" , ali ce je prestat zvati nakon 3 mjeseca i nece je poznavati jer nije vise "slavna". Svijet je 90% ulizivacki nastrojen i cim vise nisi "in" prodat cete za 10 kuna.

Avatar Upitnik30
Upitnik30
10:54 29.07.2021.

Zato se interne šale ne pričaju javno.. 😛

Avatar Asterix
Asterix
16:05 29.07.2021.

Došao je tiho i ušao u legendu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije