Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komarna čeka otvaranje Pelješkog mosta

VIDEO Mladić nasmijao javnost: Most mi znači puno jer je moja punica rekla da će se ona s njega baciti...

Mladić iz Komarne
Foto: N1 televizija
1/5
28.07.2021.
u 15:47

Večeras bi se trebao spojiti i posljednji dio Pelješkog mosta

Građani Komarne oduševljeni su otvaranjem Pelješkog mosta. Za N1 televiziju odgovarali su na pitanja kolika je važnost mosta u njihovim životima. Jedan mladić nasmijao je javnost svojom originalnom izjavom.

"Pa meni osobno znači puno jer je moja punica prije desetak, petnaest godina rekla da ako se taj most ikad napravi da će se ona s njega baciti, pa ja onda sutra očekujem da se ona napokon baci", kazao je mladić. 

Ključne riječi

Komentara 16

KO
Kowalski1
17:15 28.07.2021.

Ma to Roki, sad ćeš tek dobiti svoje kad te punica protjerakroz šake 😅😂. Izjava je stvarno odlična, to nam treba u današnje vrijeme, a ne gdje se sunča Šupputka i gdje ss kojekakve instagramuše naslikavaju i pokazuju stražnji dio karoserije...

RO
RogaBabaroga
16:51 28.07.2021.

e sad da vidimo jel punica od riječi?!

HR
hrza
15:55 28.07.2021.

Koji si ti sreckovic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije