Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži se počinitelj

Provalio u trgovinu tijekom noći pa je zapalio

U požaru izgorjelo 18 štenaca (1)
Duško Jaramaz/Pixsell
23.02.2013.
u 14:53

Materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelom iznosi više desetaka tisuća kuna, kažu u PU vukovarsko-srijemskoj dodajući kako policijski službenici provode mjere i operativne radnje kako bi otkrili počinitelja.

U Markušici kod Vinkovaca u ulici V.S. Karadžića, izbio je u noći iza 3 sata požar u trgovini mješovitom robom kojega su lokalizirali i ugasili u jutarnjim satima nakon čega je na mjestu događaja obavljen očevid. Očevidom je utvrđeno da je nepoznati počinitelj tijekom noći provalio u trgovinu, nakon čega je otvorenim plamenom namjerno izazvao požar. Materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelom iznosi više desetaka tisuća kuna, kažu u PU vukovarsko-srijemskoj dodajući kako policijski službenici provode mjere i operativne radnje kako bi otkrili počinitelja.

Prije nekoliko dana u Boboti kod Vukovara, a i nedaleko Markušice, uhićena je 61-godišnjakinja za koju je policija kriminalisktičkim istraživanjem utvrdila da je u zadnje tri godine u Boboti, gdje i sama živi, podmetnula 12 požara u kojima nije bilo ozlijeđenih već je nastupila samo materijalna šteta.

 >>Ukrao stup za mjerenje vjetropotencijala visok 60 metara

>>Lažni kupci oteli mu milijune kuna u zlatu i nakitu usred dana

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije