Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantno otkriće

Pronašla skrivene boce u kupaonici svoga stana pa se zgrozila kada je shvatila što je u njima

boce
Foto: Facebook
14.04.2017.
u 09:32

Mandy Greeves (50) pozvala je vodoinstalatera da joj popravi slavinu, a kada je on maknuo ploču koja oblaže kadu u kupaonici, pronašao je tri boce pune žute tekućine

Mandy Greeves (50) prije dvije godine uselila se u novu kuću u engleskom gradiću Cranbrooku, no kada je pozvala vodoinstalatera da joj popravi slavinu, otkrila je nešto odvratno što se skrivalo u njezinoj kupaonici.

Kada je majstor maknuo ploču koja oblaže kadu u kupaonici, pronašao je tri boce pune žute tekućine.

– Prvo sam pomislila da je riječ o mlijeku, no onda sam shvatila da nije. Bio je to urin i zaprepastila sam se. Bilo je odvratno. Nisam mogla vjerovati da bi netko takvo što ostavio iza kade – rekla je Mandy.

– Prvo sam pomislila kako ću to odmah baciti, no onda sam se sjetila, ako bacim, nemam više dokaza – priča 50-godišnjakinja koja je zbog boca punih urina pozvala vlasnike kuće u kojoj živi u najmu kako bi im pokazala što se skriva u njezinoj kupaonici, a oni su buce odmah uklonili i ispričali se ženi.

– Ne shvaćam tko bi uopće ostavio te boce ondje. Ljudi koji su gradili kuću? Čovjek koji je postavljao ploču oko kade? Kako nije primijetio? Tko god da je to učinio, nije bilo lijepo – dodala je Mandy Greeves. 

>> Mislila da je doživjela srčani udar tijekom seksa, no onda je shvatila da se dogodilo nešto zastrašujuće

>> Doručkovala kuhano jaje kada je osjetila nešto tvrdo pod zubima. Nije mogla vjerovati što je pronašla

Ključne riječi

Komentara 2

MO
matK.O.
07:55 15.04.2017.

vijest bitna za dobro jutro

LJ
ljudeman
10:35 14.04.2017.

Covjek koji je montirao kadu nije imao drugog izbora. Dogadja se cesto i svugdje na gradjevini

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije