Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kad više ne znate kako...

Kamerom 'ulovio' suprugu u dječjoj sobi i šokirao se! Pogledajte kako je očajna majka našla način da ne probudi bebu

Uspavljivanje bebe
Foto: screenshot/Facebook
23.01.2017.
u 08:54

Kada imate bebu koju je teško uspavati i nadate se da će odspavati barem koji sat u komadu, onda ni na koji način ne želite riskirati da se beba prije vremena probudi.

Novopečeni roditelji mogli bi se vrlo lako poistovjetiti s ovom majkom. 

Kada imate bebu koju je "prava muka" uspavati i nadate se da će odspavati barem koji sat u komadu, onda ni na koji način ne želite riskirati da se beba prije vremena probudi. 

S takvim problemom bori se i supruga Tyronea Morissa koji ju je ''ulovio'' kako se na čudan način iskrada iz dječje sobe nakon što je uspavala njihova sina. 

"Odlična stvar je kada imate kućne kamere i možete gledati svoju ženu kako se na inovativan način iskrada iz sobe nakon što je uspavala našeg sina.

P.S. Južnoafrička vojska nazvala me i pitala hoćeš li im se pridružiti", post je koji je Tyrone objavio na svojoj Facebook stranici uz snimku videa koja je ubrzo postala hit na društvenim mrežama. 

Mnogi su se pronašli u oboj objavi, ali mnoge je i nasmijala dosjetljivost Tyroneove supruge. Pogledajte snimku...

>>Facebook je zabranio ovu fotografiju, ali ono što se krije iza nje postalo je pravi hit

Komentara 4

Avatar Robinzon
Robinzon
11:21 23.01.2017.

Zagorke su to nekada rješavale jednostavnije.Panjkrtu su stavile u gubec krpicu namočenu u rakiju.Dripac se je naljoskao i zaspao ko top, a zagorka za to vrijeme okopala pola vinograda. Neke i začele novog.

AU
austrougarskigeneral
09:59 23.01.2017.

hahaha smiješno

KU
kupatilo
13:22 23.01.2017.

A usto sve naivni vjeruju.Stimaljka cista.Cemu snimka na mrezama ako nije.Naivno za naivne!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije