Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privođeni su i sudilo im se

Prokletstvo titule 'menadžer godine': Prvi dobitnik Kutle postao je sinonim za privatizacijsku pljačku

15.04.2023.
u 22:05

Neki od menadžera godine privođeni su i sudilo im se, bili su u zatvoru, tvrtke su im propale ili su se kompromitirali na neki drugi način. Zbog svega toga, iako je popis dobitnika te nagrade koji su zasad ostali čista obraza puno duži, nagrada za menadžera ili poduzetnika godine u javnosti se ipak gleda sa sumnjom i neki bi rekli da je dobivanje te nagrade najbolji znak da će dobitnik završiti u Remetincu.

Komentara 2

EZ
ezer
00:24 16.04.2023.

Imamo novu stranku u postupku poznatiju kao Ured europskog javnog tužitelja. Znači za naše institucije je sve čisto i transparantno ali nije za EU.

SL
slavenZadravec
22:26 15.04.2023.

Nije čudno da je Kutle bio poduzetnik / menadžer godine u svoje vrijeme. Naime, on je bio sinonim / personifikacija ondašnjeg ekonomskog modela - Tuđmanovih 200. Neki od glasača u tom izboru su vjerovatno vidjeli apsurdnost svega ali se nisu usudili suprotstaviti autokratskoj volji i odlukama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije