Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Prilog The New York Timesa i na hrvatskom jeziku

Poslovni dnevnik jedini u Hrvatskoj u suradnji s NYT-om pokreće prilog International Weekly koji izlazi u još samo 29 zemalja
29. travnja 2010. u 17:23 2 komentara 5 prikaza
times

The New York Times i Poslovni dnevnik pokreću prilog (International Weekly) na hrvatskom jeziku. Poslovni se dnevnik time pridružuje elitnoj svjetskoj mreži najuglednijih novina koje u 29 zemalja objavljuju International Weekly. Prilog će imati dizajn NY Timesa i svojim će čitateljima donijeti ekskluzivne reportaže, komentare i tekstove iz politike, gospodarstva, kulture, mode, znanosti i tehnologije.

– Uzbuđeni smo što ćemo podijeliti visoku novinarsku kvalitetu New York Timesa s hrvatskim čitateljima u suradnji s Poslovnim dnevnikom – izjavila je Gloria Brown Anderson, potpredsjednica New York Times News Servicesa.

– Styria Media Group ponosi se što postaje prvi i jedini novinski izdavač u RH koji čitateljima donosi kvalitetu NY Timesa – kazao je glavni urednik i član uprave Poslovnog dnevnika Darko Markušić.

Ekskluzivna trogodišnja suradnja s New York Timesom posebno je priznanje objektivnosti i kvaliteti Poslovnog dnevnika, ali ujedno i veliko priznanje Styria grupi čiji je Poslovni dnevnik elitni dio. Poslovni dnevnik (PD) osnovan je 2004., a ima i vlastito internetsko izdanje Poslovni.hr. The New York Times Company vodeća je medijska kuća s prihodom od 2,4 milijarde USD.

Poznati Hrvati slobodni zidari
SLOBODNI ZIDARI
Počeci masonerije u Hrvatskoj: Tko su bili poznati Hrvati masoni
Zaposlenici HEP-a na Advent Run utrci u Zagrebu
U EUROPSKOM VRHU
Podrška sportu i sportašima kao dio poslovne filozofije
  • cicibela:

    Kao, malo nam je indoktrinacije i ispiranje mozgova od ostalih medija, pa će nas NYT još dodatno prosvjetliti.

  • samar:

    Sada neka NYT uvede priloge iz HR novina i prevodi ih na americki engl. jezik. Uzas, sve je elitno s onu stranu granice , ili elitno ili poznato ili cuveno ili famozno itd.... Hrvatski politicko kulturoloski mentalitet iskompleksirane intelektualne razine ... prikaži još!ine . Rekao bi AG Matos :elita po vlastitom sudu i ukusu.