Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVOREN

Preko interneta našao maloljetnika kojem je plaćao za seks

pedofilija, zlostavljanje
Foto: Thinkstock
15.09.2016.
u 21:06

Odnose su održavali duže od godine dana, prilikom čega su neki odnosi snimani i pohranjivani na računalu osumnjičenika

Muškarac (67) osumnjičen je zbog podvođenja djeteta mlađeg od 18 godina. Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela i mogućeg utjecaja na svjedoke. 

Sumnja se da je 67-godišnjak putem interneta tražio mlađe muškarce radi seksa. Na njegov poziv javio mu se maloljetnik, s kojim je 67-godišnjak potom imao seksualne odnose. Takve odnose održavali su duže od godinu dana, a 67-godišnjak se sumnjiči da je maloljetniku plaćao za seks.

Osim toga sumnjiči se da je seksualni odnos s maloljetnikom snimao te da je te snimke pohranjivao na svom računalu. Snimke su pretragom računala nađene, no za sada nema dokaza ni naznaka  da  ih je 67-godišnjak distribuirao dalje. On je inače oženjen te ima dvoje odrasle djece. 

>> Papa traži dan svjetske molitve za žrtve seksualnog nasilja

Komentara 5

OS
osica
21:45 15.09.2016.

"Krasan otac i suprug, inače monstrum"

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
22:28 15.09.2016.

šta ti je život.. ako se ugledamo na one preko bare koje nam prodavaju demokraciju onda je mali ( sa 16 ) punoljetan i šta će mo sad ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije