Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspjeh

Policija razbila bande i poziva građane na prepoznavanje bicikala

bicikli
Ivica Beti/VLM
26.11.2010.
u 09:55

Policija poziva građane koji nisu prijavili krađu bicikla ili nisu znali brojeve rama bicikala da dođu u čakovečku policijsku postaju i pokušaju prepoznati svoj bicikl među ukradenima

U manje od mjesec dana policija je razbila dvije maloljetničke bande kradljivaca bicikala! Kriminalističkim istraživanjem provedenim nad devetoricom maloljetnika iz okolice Čakovca, utvrđeno je da su od svibnja do studenog ove godine ukrali više bicikala raznih marki, čija je vrijednost bila veća od tisuću kuna.

- Nakon krađe bicikle su rastavljali radi prodaje dijelova ili ih odvozili i prodavali u okolnim županijama. Počiniteljima je oduzeto osam bicikala kao i veći broj dijelova rastavljenih bicikala - izvijestio je glasnogovornik Policijske uprave međimurske Krunoslav Gosarić. Policija poziva građane koji nisu prijavili krađu bicikla ili nisu znali brojeve rama bicikala da dođu u čakovečku policijsku postaju i pokušaju prepoznati svoj bicikl među ukradenima. Bez bicikla je nedavno ostala i 28-godišnjakinja iz Zagreba, kojoj je netko u Strossmayerovoj ulici ukrao 3000 kuna vrijedno vozilo, a nekoliko dana kasnije 29-godišnjak iz Šenkovca na stalku na Trgu Republike pronašao je samo zaključani prednji kotač 3500 kuna vrijednog bicikla, dok je ramu i stražnji kotač lopov odnio!

Međimurska policija ovog se mjeseca doista može pohvaliti dobrim rezultatima u otkrivanju kradljivaca bicikala. Prije dva tjedna "razbijena" je skupina maloljetnika u dobi od devet do 13 godina, koja je na groblju u Šandorovcu na Sve svete ukrala pet nezaključanih bicikala vrijednih ukupno 3900 kuna. Bicikli koje vlasnici ne prepoznaju i ne pokupe, ponudit će se na aukciji, a novac od prodaje uplatit će se u državni proračun.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar pop84
pop84
17:01 26.11.2010.

Ovo je fantastična vijest . Konačno da su pravi kriminalci dolijali . Takvi su napravili više štete nego privatizacija . Bravo policija , bravo Hrvatska . Jedino se ne navodi , da li je ovaj \"delikatan\" slučaj MUP riješio sam ili uz pomoć interpola . Ovo je sigurno korak naprijed prema EU Bože dragi , ponosan sam što sam Hrvat !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije