Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
toplo je i vlažno

Priroda pokazala zube: Olujno jugo poplavilo Jadran, turistima ne smeta

Olujno jugo Opatija
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/27
26.12.2013.
u 12:10

Ovaj Božić obilježile su dosta visoke temperature s obzirom na doba godine. U Dalmaciji je zapuhalo Olujno jugo koje je u Vodicama poplavilo rivu

Ovaj Božić obilježile su dosta visoke temperature s obzirom na doba godine. U Dalmaciji je zapuhalo olujno jugo koje je u Vodicama poplavilo rivu.

Od juga se nije 'spasila' ni Rijeka. Zbog vjetra su u Dalmaciji u prekidu katamaranske linije: Split-Bol-Jelsa, Split-Hvar–Korčula, Split-Hvar-Vela Luka–Ubli, Lošinj-Rijeka, Novalja-Rab, brodska linija Lošinj-Unije-Susak te trajektne linije: Stinica-Mišnjak, Valbiska-Lopar, Valbiska-Merag i Sumartin-Makarska, javlja Jadrolinija na službenim stranicama.

Jak vjetar puše na dionicama autocesta: A1 od tunela Mala Kapela do čvora Otočac, od čvora Gospić do tunela Sveti Rok te od vijadukta Božići do čvora Skradin kao i na A6 Rijeka-Zagreb između vijadukta Bukovo i čvora Delnice.

Vozi se uz ograničenje brzine, no autoceste su otvorene za sve skupine vozila, javlja HAK. Temperature se kreću od 8 - 16 Celzijevih stupnjeva, a u Istri, Primorju i Dalmaciji te Gorskom kotaru, Lici i središnjoj Hrvatskoj povremeno pada kiša.

Komentara 2

Avatar bambus
bambus
15:06 26.12.2013.

toplo je i vlažno :-))))))))))

Avatar lisbetsalander
lisbetsalander
15:43 26.12.2013.

Upravo izašla iz kazne....e pa sretan vam Božić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije