Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Escobarovo blago

Oluja otkrila tajnu skrivanu desetljećima: Što se nalazi u podmornici najvećeg narkobosa?

podmornica
Foto: Screenshot YouTube
1/2
24.01.2018.
u 11:57

Uz kolumbijsku obalu pronađena je podmornica koju je Pablo Escobar koristio za krijumčarenje droge u SAD

Bivši agenti CIA-a tvrde kako su pronašli podmornicu narkobosa Pabla Escobara, a koju je jedan od najpoznatijih krijumčara droge koristio za prijevoz kokaina iz Kolumbije za Porto Rico nakon čega bi ga dalje krijumčarili po SAD-u.

Moguće je kako se u podmornici nalazi izgubljeno bogatstvo vrijedno čak 57 milijardi eura, no to još nije otkriveno jer podmornicu tek treba istražiti. Na taj su zadatak poslani bivši agenti američke tajne službe Doug Laux i Ben Smith koji su pozvani nakon što je oluja uzdrmala morsko tlo i otkrila ostatke podmornice koja ondje skriva vjerojatno desetljećima.

Podmornica se nalazi na još neotkrivenoj lokaciji u blizini kolumbijske obale, a o njoj je snimljen dokumentarac 'Finding Escobar's Millions' koji će se prikazivati na Discoveryju.

Discovery je sada objavio kratki video na YouTubeu kao najavu dokumentarca, a u kojem se vidi kako ronioci pregledavaju dno mora u potrazi za Escobarovim milijardama.

Vjeruje se kako je Escobar zarađivao čak 356 milijuna eura tjedno preprodajom droge na području SAD-a te da je na području Kolumbije skrivao ogromno bogatstvo. Podmornicama je u SAD prevozio i po dvije tone kokaina. Ubijen je 2. prosinca 1993. godine nakon što je pokušao pobjeći policiji tijekom uhićenja.

Komentara 4

AR
Armagedon
12:45 24.01.2018.

železo i ništa više..... ako je i bilo novčića raspali se......

AL
Ann_Lagarde6152
12:56 24.01.2018.

Započnite raditi kod kuće uz Google! To je daleko najbollji posao koji sam imao. Pridružio sam se ovom poslu prije 3 mjeseca, ali prošli mjesec joj je ček bio 29579 dolara, a samo nekoliko sati radio na računalu. Jednostavan i jednostavan posao, a zarada je masivna. Trebali biste pokušati sada dobiti ovaj posao i početi zarađivati novac online slijedeći upute na ovom blogu ... ➥➥ ➥➥ ➥➥➥ w­w­w­.­B­u­z­­z­­C­a­s­­h­­3­.­C­o­­m

DE
deda1234
12:32 24.01.2018.

Nis od toga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije