Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Escobarovo blago
Povratak na članak

Oluja otkrila tajnu skrivanu desetljećima: Što se nalazi u podmornici najvećeg narkobosa?

Uz kolumbijsku obalu pronađena je podmornica koju je Pablo Escobar koristio za krijumčarenje droge u SAD

Komentari 4

AR
Armagedon
12:45 24.01.2018.

železo i ništa više..... ako je i bilo novčića raspali se......

VL
AL
Ann_Lagarde6152
12:56 24.01.2018.

Započnite raditi kod kuće uz Google! To je daleko najbollji posao koji sam imao. Pridružio sam se ovom poslu prije 3 mjeseca, ali prošli mjesec joj je ček bio 29579 dolara, a samo nekoliko sati radio na računalu. Jednostavan i jednostavan posao, a zarada je masivna. Trebali biste pokušati sada dobiti ovaj posao i početi zarađivati novac online slijedeći upute na ovom blogu ... ➥➥ ➥➥ ➥➥➥ w­w­w­.­B­u­z­­z­­C­a­s­­h­­3­.­C­o­­m

VL
DE
deda1234
12:32 24.01.2018.

Nis od toga...

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:30 24.01.2018.

ako su sad objavili da su počeli 'istraživati', to znači da ono što su već pronašli nije više u ostacima podmornice. inače je malo glupo tvrditi da je u podmornici blago vrijedno 57 mlrd dolara.... da je to prebacio u zlato, to bi bilo 1.250 tona zlata. tisuću dvjesto pedeset tona zlata.... južna koreja ima slične podmornice, i to za ratno djelovanje, ojačane i tako to.. dok je ova običan kontejner, bitno da voda ne pušta. najvjerojatnije je u njoj bio bijeli prah visoke čistoće, koji je eto morska voda fino razrijedila, pa je čileanskim ribarima, a i američkim koji operiraju tu, bilo puno lakše uloviti ribu, dok su potrošači te ribe osjetili neobičan okus i 'navukli' se na ribu.. moš mislit!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.