Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAKET U OBLIKU CIGLE

Odmotao paket koji je našao na plaži i ostao neugodno iznenađen: 'Izbezumljen sam zbog toga'

Screenshot/Google Maps
27.08.2022.
u 12:30

Neki smatraju da je mozak možda dio rituala ispraćaja mrtvih, koji uključuje cvijeće i novac kao predmete koji se mogu koristiti u zagrobnom životu.

Muškarac iz Wisconsina šetao je plažom kada se šokirao otkrivši mozak umotan u aluminijsku foliju. Utvrđeno je da mozak nije ljudski, no ne zna se kojoj je životinji pripadao. 

James Senda u parku Samuel Myers pronašao je paket u obliku cigle umotan u aluminijsku foliju te zavezan ružičastom gumicom. Sumnjajući da se u njemu nalaze droga ili novac, paket je otvorio te otkrio kako su u njemu mozak, cvjetovi i novac. 

'Kad sam ga prvi put otvorio, mislim da sam bio toliko šokiran da nisam shvatio što je to', rekao je Senda za CNN i dodao: "Prišao sam gradskim radnicima u blizini i upitao: ''Jesam li upravo našao mozak?'"

Policija je priopćila da mozak nije pripadao čovjeku, no nije sigurno od koje je životinje potekao.  Neki smatraju da je mozak možda dio rituala ispraćaja mrtvih, koji uključuje cvijeće i novac kao predmete koji se mogu koristiti u zagrobnom životu.  Senda je ustvrdio kako mu je drago što je mozak pronašao on, a ne, primjerice, neko dijete koje se igralo na plaži. "Imam 47 godina i izbezumljen sam zbog toga", zaključio je.

Članak je izvorno objavljen u rujnu 2020. godine.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Kljusar
Kljusar
19:12 27.08.2022.

Životinjski mozak se pod normalno prodaje u mesnicama( janjeći i dr.) i služi za ljudsku prehranu, ima ga u mesnim prerađevinama salamama konzervama itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije