Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
praktični savjet

Podijelila trik za čišćenje zbog kojeg ju suprug naziva 'čudnom', no mnogi ga također koriste

Pixabay/Ilustracija
18.08.2022.
u 19:25

Neki su dodatno savjetovali da se na umjetnoj travi može koristiti pjena za tepihe, a jedna je osoba istaknula kako je s usisavanjem ipak imala loše iskustvo

Žena iz Velika Britanije podijelila je na društvenim mrežama svoj trik za čišćenje umjetnog travnjaka te otkrila kako njezin suprug tvrdi da je zbog tog načina održavanja dvorišta "čudna". 

Ona, kako je pokazala u videu na TikToku, koristi usisivač kako bi svoj umjetni travnjak održavala lijepim i čistim. Iako njezin suprug misli kako je to neobično, ona je odlučila i dalje se držati te metode. 

Nekonvencionalna vrtlarica također koristi svoj usisivač za čišćenje terase i šali se da su svi susjedi koji to ne odobravaju vjerojatno "samo ljubomorni", navodi Mirror.

@bubrrece Just me!?👀 #fakegrass ♬ bills - -

Njezin praktični savjet na TikToku je "lajkalo" više od 22,4 tisuće korisnika, a mnogi su priznali da rade potpuno istu stvar.

- Svaki tjedan ga usisavam i prskam tako da miriše na svježe pokošenu travu. Susjedi me često čudno gledaju - napisala je tako jedna osoba. 

Neki su dodatno savjetovali da se na umjetnoj travi može koristiti pjena za tepihe, a jedna je osoba istaknula kako je s usisavanjem ipak imala loše iskustvo. 

- Nažalost, podiže pijesak koji je potreban u umjetnoj travi. Učio sam na vlastitim pogreškama! - navodi.

VIDEO Časna sestra trčala za koferom ispred Dubrovačkih zidina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije