Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVO NIJE OČEKIVAO

VIDEO Uobičajen dan gotovo završio tragično: Ribara zbog velikog ulova kolege morale spašavati

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
20.08.2022.
u 12:43

Ribar je brže bolje u nadi za dobrom večerom počeo povlačiti udicu kad je odjednom primijetio morskoga psa koji ga je momentalno počeo gristi

Četvorica ribara provodila su sasvim uobičajeno poslijepodne na palubi kad je odjednom nastao kaos. Jedan od njih uočio je da mu se nešto veliko ''zakačilo na udicu'', ali nije ni slutio kakav će to ulov biti.

Ribar je brže bolje u nadi za dobrom večerom počeo povlačiti udicu kad je odjednom primijetio morskoga psa koji ga je momentalno počeo gristi. Muškarac je počeo glasno jaukati, a uskoro su se i kolege uključile u akciju spašavanja.

Morskoga su psa jedva maknuli s ruke ribara, a potom su ga usmrtili kopljem.

Tekst je izvorno objavljen u rujnu 2021. godine.

VIDEO Neobičan prizor u Zadru: More je doslovno proključalo, podignuta crvena zastava

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Asterix
Asterix
14:00 20.08.2022.

Morski pas se samo borio za svoj život.

TT
tik tak
17:59 20.08.2022.

Naivci pa vidi se da je to čista montaža... Jeli netko vidio kako pas grize čovjeka.? Nije...Je li netko vidio ranu.? Nije...Dakle čuli ste samo urlanje čovjeka...

Avatar gusjenica
gusjenica
19:20 20.08.2022.

Kakav je ovo hebeni članak i da li je urednik trijezan ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije