Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETER RATATICS

Novi predsjednik Uprave Ine održao prvi sastanak: 'Vratit ćemo povjerenje koje je izdano zbog radnji pojedinca'

Foto: Peter Ratatics/LinkedIn
1/2
29.09.2022.
u 19:19

Želimo napraviti još snažniji iskorak prema obnovljivim izvorima energije i projektima koji će nadograditi naš postojeći vrijednosni lanac. Siguran sam da ćemo s ovim odličnim timom i uspjeti, napisao je novi predsjednik Uprave

Novi predsjednik Uprave Ine Peter Ratatics po prvi puta se i službeno oglasio od stupanja na dužnost. 

Podsjetimo, Nadzorni odbor Ine na jučerašnjoj je sjednici imenovao novu Upravu, na čelu sa Rataticsom. Osim njega, na mandat do 30. lipnja iduće godine imenovani su i Berislav Gašo te Krisztián Pulay, dok su Miroslav Skalicki, Hrvoje Šimović te Marin Zovko imenovani na prijedlog Vlade. 

Ina je u životopisu Rataticsa objavila kako je došao s dužnosti izvršnog potpredsjednika Usluga kupcima MOL Grupe i operativnog direktora MOL-a Mađarska. Fakultet je završio u Budimpešti, a svoju karijeru u MOL Grupi započeo je 2007. godine.

Kako je objavio na svom LinkedIn profilu, danas je održan i prvi sastanak s višim operativnim menadžmentom Ine gdje je Ratatics iznio svoje ideje i očekivanja. 

''Ispred nas je kreiranje poslovnog plana za 2023. godinu, što je jako važan zadatak kojem smo se posvetili. Jako je važno da u ovom trenutku nastavimo raditi ono što najbolje znamo, a to je naš posao. Poslovni uspjeh i izvrsnost najbolji su načini kako povratiti povjerenje koje je izdano zbog radnji jedne osobe'', napisao je. 

Osim toga, spomenuo je i projekte poput nadogradnje rafinerije u Rijeci s investicijom od 200 milijuna eura kojima će se povećati proizvodnja plina na Jadranu, kao i maloprodajne trgovine Fresh Corner. 

''Želimo napraviti još snažniji iskorak prema obnovljivim izvorima energije i projektima koji će nadograditi naš postojeći vrijednosni lanac. Siguran sam da ćemo s ovim odličnim timom i uspjeti. Htio bih zahvaliti svojim kolegama na toploj dobrodošlici u Zagreb!'', napisao je. 

Komentara 6

Avatar spin
spin
19:40 29.09.2022.

Vi Mađari možete vratiti samo INA-u, povjerenje u vašu upravu nikada! Na Ininim benzinskim više ne tenkiram.

DU
Deleted user
07:58 30.09.2022.

Više pojedinaca je grupa zar ne? Ali isplatilo vam se jer kao i uvijek kod nas u Hrvatskoj kriminal je uvijek isplativiji! Djeco kradite i otimajte, samo budale idu studirati!

SS
simpatican.simpa
19:29 29.09.2022.

Bolje vratite sav ukraden novac, povjerenje teško vratiti. Teško da je pojedinac mogao sam ukrasti milijardu kuna, a ne zna se koliko točno prije , unazad nekoliko godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije