Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez kazne

Napad na Željka Keruma na pozornici nije prekršaj

Prosvjed na rivi
Nino Strmotić/PIXSELL
17.04.2011.
u 11:01

Pavao Grubišić Čabo kaže da je bio iziritiran jer je Kerum pripadnike Torcide i ranije nazivao urbanim Jugoslavenima

Pavao Grubišić Čabo, bivši tajnik Torcide, momak koji je na pozornici napao splitskog gradonačelnika Željka Keruma, po mišljenju prekršajnog suca u Splitu, kojemu ga je privela policija, nije počinio nikakav prekršaj te je pušten bez kazne.

Čabo je nakon incidenta na rivi izjavio kako je Kerum i ranije pripadnike torcide uvredljivo nazivao "urbanim Jugoslavenima". Skočio je u obranu navijača, iziritiran, kako kaže politiziranjem i poticanjem podjele.

VIDEO: Prosvjednik se 'porječkao' s Kerumom pa nasrnuo na njega

Željko Kerum držao je govor na prosvjedu protiv presude Haškog suda hrvatskim generalima i na dobacivanje iz publike "Šta ti o tome imaš pričat?! Maknu se iz Hajduka" uzvratio "Ti si jedan urbani Jugosloven". Čabo se u hipu popeo na binu. "Tko je urbani Jugoslaven?" unio se gradonačelniku u lice. Kerum ga je odgurnuo, a osiguranje i policija odveli su ga u postaju.

Komentara 32

SI
siroliver
12:07 17.04.2011.

Valjda je mislio na slavene sa juga ili ti južne slavene..poznato je kako je dalmacija na jugu pa bi to bilo puno pravilnije..što se tuče urbanosti tu je već stvar diskutabilna jer u ponašanju navijačkih skupina takvih karakteristika ima samo u tragovima..

BK
bez.komentara
12:10 17.04.2011.

Šta nisi to kapitalističko smeće gurnio s pozornice kad si već imao priliku?

Avatar cluesblues
cluesblues
15:51 17.04.2011.

sta ima kerum drzat govore na prosvjedu za generale? do su drugi ratovali i ginuli, taj je pokvareni primitivac preprodavao humanitarnu pomoc i bogatio se....i sad se javlja u vezi generala - stvarno obrazi ko djon....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije