Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Nakon cjelonoćne potrage žena nađena mrtva u ponoru

09.11.2008.
u 12:24

Beživotno tijelo Janje B., 44-godišnje Požežanke čiji je nestanak u subotu navečer njena obitelj prijavila policiji, nađeno je u nedjelju u 9.50 sati u Požegi na mjestu tzv. Martinov ponor, udaljenom 200 metara od najbliže ulice Točak. Neslužbeno se doznaje da je riječ o samoubojstvu budući da je leš žene pronađen u teško pristupačnoj jami u koju se vjerojatno bacila, a postoji mogućnost i da se radi o nesretnom slučaju koji je, nagađa se, manje vjerojatan.

Točnije informacije o uzroku i načinu smrti bit će poznate tijekom sutrašnjeg dana nakon obdukcije koja će se izvršiti u Općoj županijskoj bolnici u Požegi.

Operativno-komunikacijski centar PU Požeško-slavonske nakon dojave člana obitelji, izvijestio je Županijski centar 112 o nestanku Janje B. s mjestom stanovanja u požeškoj ulici Arslanovci 64. Nakon završetka kriminalističke obrade, policija i Županijski centar 112 pokrenuli su potragu za nestalom ženom koja je trajala cijelu noć.

- U potrazi su u koordinaciji Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Požega sudjelovale i operativne snage HGSS stanice Požega, policija, JVP Požega, DVD Požega, ali i mještani i rodbina - istaknuo je Cvjetko Obradović, pročelnik Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Požega.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije