Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIJELILA PRIČU

Mladenka joj rekla da ne smije doći na vjenčanje, prijateljica ostala u šoku kada je čula razlog

Foto: Pexels
1/2
18.12.2021.
u 11:07

Ovaj bizarni slučaj dogodio se manekenki Aleni iz njemačkog Heidelberga kada joj je stigla haljina za vjenčanje na adresu

Iako je uobičajeno da mladenci nekim svojim uzvanicima kažu da ipak ne smiju doći na njihovo vjenčanje nakon veće svađe, Nijemici Aleni prijateljica je u zadnji trenutak kazala kako ne smije doći jer je - prelijepa

Ovaj bizarni slučaj dogodio se manekenki Aleni iz njemačkog Heidelberga kada joj je stigla haljina za vjenčanje na adresu. Kako je kazala na svom Tik Toku, odabir haljine prepustila je svojoj prijateljici kako ju ne bi zasjenila na vjenčanju, a mladenka se odlučila za dugu svečanu haljinu sa šljokicama i dubokim prorezom. 

Kada joj je haljina stigla na adresu, prenosi Fenix Magazin, 21-godišnja manekenka odjenula ju je ispred svoje prijateljice, da bi joj ona kazala kako izgleda predobro u haljini pa nije poželjna na vjenčanju. 

Alena nije htjela odustati od svoje nove haljine pa je u njoj napravila nekoliko fotografija i podijelila ju sa svojim pratiteljima, a njenu su priču zbog toga prenijeli brojni njemački mediji. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije