Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV NEMA GRANICA

Medvjed pokušao pojesti psa, a onda se u njega zabio vlasnik psa i počeo ga udarati

Američki crni medvjed
Foto: Pixabay
1/2
08.12.2020.
u 11:29

Buddy je preživio zahvaljujući brzoj intervenciji veterinara i trosatnoj operaciji. .

Svi koji imaju kućne ljubimce znaju taj osjećaj čiste ljubavi kad ih pogledaju. Međutim, što ako se kućni ljubimac suoči s medvjedom? Rijetki bi učinili ono što je napravio Kaleb Benham iz Kalifonije, a to je suprotstavili se divljoj životinji. 

Samo dan prije praznika Dana zahvalnosti Kaleb je kroz prozor vidio prizor koji nikad vjerojatno neće zaboraviti. Odrasli primjerak američkog crnog medvjeda ulovio je njegova psa Buddyja, pitbulla od sedam godina, u svojoj čeljusti i počeo vući prema šumi. 

- U tom trenutku napravio sam jedino što mi je palo na pamet da spasim svoju bebu - ispričao je ponosni vlasnik američkim medijima. 

Izletio je iz kuće, zabio se u medvjeda, srušio ga, zgrabio ga grlo i počeo udarati sve dok mu nije pustio psa. Buddy je preživio zahvaljujući brzoj intervenciji veterinara i trosatnoj operaciji. Međutim, medvjed, kako se čini, nije odustao od svojeg plijena. Naime, Kaleb je otkrio da su primijetili da se medvjed već nekoliko puta vratio na njihovo imanje. 

- Uzeli smo mu hranu i sad ga želi natrag - naveo je. 

Priča je oduševila mnoge, a mnogi su istaknuli kako bi vjerojatno učinili isto za svojeg kućnog ljubimca. 

Komentara 33

Avatar Tombstone
Tombstone
19:39 08.12.2020.

Prvo, nije pitt bull nego americki stafordski terijer. Drugo, pas star 7 godina vec je blizu odmakloj dobi, ne beba. Trece, tko vjeruje da je covjek pa makar bio i Mike Tyson u najboljim vremenima oduzeo odraslom crnom medvjedu plijen iz usta je najbolji kandidat da vjeruje u zemlju kao ravnu plocu

LA
lajh1985
16:59 08.12.2020.

Da ga je napao ovakav medvjed sa slike ne bi ni jedan prezivio

AN
anatom
17:14 08.12.2020.

Ili je lik neki Rođo od 130 kila ili medvid nije odrasli mužjak, nego nešto ispod 100 kg ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije