Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pobjeglo 69 zatvorenika

Masovni bijeg iz zatvora: Uhićeno 15 zatvorenika, jednog dovela majka. Petero stradalo u nesreći

Libanon - Zatvorenici pobjegli iz zatvora
Twitter
22.11.2020.
u 08:41

Tužiteljica je rekla kako ne bi isključila nekakav oblik dosluha između zatvorenika i njihovih čuvara

Ukupno 69 zatvorenika uspjelo je slomiti vrata ćelija u zatvoru u blizini Bejruta, glavnog grada Libanona, i pobjeći. Kako prenose lokalni mediji, njih oko 15 je uhvaćeno, a jednog od njih u zatvor je vratila njegova majka. 

Nekoliko je zatvorenika, bježeći iz zatvora, smrtno stradalo. Šest je zatvorenika otuđilo vozilo, no njime su se zabili u drvo. Pet je osoba umrlo, a jedna je ozlijeđena, prenosi BBC

"Bijeli automobil Dacia sudario se s drvetom i utvrđeno je da je u njemu bilo više odbjeglih zatvorenika nakon što su ga oduzeli od vozača", prenose mediji. 

Vlasti su pokrenula istragu o masovnom bijegu iz zatvora, a tužiteljica je rekla kako ne bi isključila nekakav oblik dosluha između zatvorenika i njihovih čuvara. 

Snage sigurnosti pretražuju okolno područja, a lokalno je stanovništvo upozoreno da bude na oprezu. 

Ključne riječi

Komentara 2

AN
andreja1972
09:46 22.11.2020.

Za cas su oni na našoj granici.

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
14:16 22.11.2020.

Bijeli automobil Dacia sudario se s drvetom i utvrđeno je da je u njemu bilo više odbjeglih zatvorenika nakon što su ga oduzeli od vozača", prenose mediji. Jel ovo moguće?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije