Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neopreznost

Je li majka kriva za stravičnu nesreću? Ovaj uznemirujući video je podijelio ljude

Foto: LiveLeak
10.10.2018.
u 17:45

Jedni tvrde da je majka gurnula dječaka (vjerojatno kako bi brže prešao cestu), na kojeg je onda naletio automobil, a oni koji su na strani majke tvrde da je ono htjela povući dijete za rukav, ali nije uspjela

Žestoka rasprava razvila se među internet korisnicima nakon objavljenog videozapisa s kamere jednog vozača koji je svjedočio prometnoj nesreći

Naime, nakon što je Liveleak objavio snimku u kojoj je na pješačkom prijelazu automobil udario školarca, u komentarima su ljudi svoj interes okrenuli prema majci dječaka. 

Jedni tvrde da je majka gurnula dječaka (vjerojatno kako bi brže prešao cestu), na kojeg je onda naletio automobil, a oni koji su na strani majke tvrde da je ono htjela povući dijete za rukav, ali nije uspjela. 

>> Pogledajte nesreću koja je izazvala kontroverze: Je li majka gurnula dijete ili ga je povukla za rukav? (UPOZORENJE - VIDEO BI NEKIMA MOGAO BITI UZNEMIRUJUĆ)

Što je bila prava želja majke teško je znati, ali većina komentatora je složna da je krivica vozača, koji je ovom brzinom prolazio kroz naselje puno školaraca, neupitna.

Komentara 13

DU
Deleted user
19:06 10.10.2018.

Jedini krivac je vozač koji nije stao. Odakle je majka mogla znati da će lik naletjeti i pokupiti dijete umjesto da stane na zebri.

Avatar Zloćo Mlađi
Zloćo Mlađi
18:13 10.10.2018.

Krivo je vozač tu nema dileme.Pješački prelaz, prometni znak................

DU
Deleted user
19:45 10.10.2018.

Cekajte, zar se u normalnom svijetu ozljeda pjesaka ne tretira kao- ubistvo!! Oavj je stao, to je ok. Ovaj drugi, kao prvo, pretice na pjesackome prijelazu, jer se vidi dolazeci auto iz suprotnoga smjera. Dakle, jedini krivac, po vise tocaka je automobil koji ne da ne staje na pjesackome, vec ide preticati, odnosno, obilaziti auto na - pjesackome. Taj treba odrapiti ovih nekoliko tocaka, i pozdraviti se sa vozackome, po zato predvidjenom periodu. Vjerovatno 2-3 godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije