Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brutalni frontalni sudar

Uznemirujući video: Autom naletio na autobus, putnici čudom preživjeli

Frontalni sudar u Australiji
Foto: WA POLICE FORCE
07.10.2018.
u 14:51

26-godišnji turist upravljao je vozilom marke Toyota Corolla te je iz nepoznatih razloga odjednom prešao na suprotnu traku čime je popriječio put autobusu koji je naletio na njega i doslovno ga 'pokosio'

Pojam sreća u nesreći definitivno vrijedi u slučaju prometne nesreće koja se dogodila na zapadu Australije.

Kao što se vidi u videu, 26-godišnji turist upravljao je vozilom marke Toyota Corolla te je iz nepoznatih razloga odjednom prešao na suprotnu traku čime je popriječio put autobusu koji je naletio na njega i doslovno ga 'pokosio'.

Pogledajte video sudara:

Iznenađujuće je i to što su u tom frontalnom sudaru svi putnici preživjeli, a čak nemaju ni teže ozljede unatoč snažnom udarcu. 26-godišnji vozač koji je bio u automobilu zajedno sa svojim 50-godišnjim roditeljima kao i svi putnici koji su se nalazili u autobusu.

Australska policija istragom je utvrdila kako vozač nije bio pod utjecajem alkohola te su zaključili kako se radi samo o 'lošoj odluci u loše vrijeme'.

>> Pogledajte video o opasnim vratolomijama koje su turisti snimili u napuštenim hotelima na jugu Jadrana

Komentara 2

Avatar maxist
maxist
15:39 07.10.2018.

bolje se rodit bez q ....nego bez sreće..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije