Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA SREĆA!

Kupio sovjetski tenk pa u njemu našao - zlatne poluge iz Iraka!

Tenk
Foto: Youtube Screenshot
13.04.2017.
u 09:00

'Svi misle kako se osjećam devastirano jer sam propustio priliku pronaći bogatstvo'

Kada je Joe Hewes (23) prodao svoj stari sovjetski tenk zaluđeniku u tenkove Nicku Meadu, nije mogao ni zamisliti da se za 'siću' odrekao 2 milijuna funti vrijednih zlatnih poluga.

Još je nevjerojatnije kako Hewesu zapravo nije žao, a od Meada koji mu je za tenk platio 30,000 funti očekuje da ga časti pivom!

- Svi misle kako se osjećam devastirano jer sam propustio priliku pronaći bogatstvo, ali zaista nisam uzrujan jer sam prodao tenk za dobru cijenu - kazao je Joe.

- Nisam se čuo s Nickom, ali ako uspije zadržati zlato, očekujem pivu! - dodao je.

Mehaničari su, kako piše Metro, rastavili tenk koji je u Veliku Britaniju prevezen iz Iraka. Smatra se kako su zlatne poluge u rezervoar tenka spremljene tijekom invazije Kuvajta 1990-ih.

Sve su odlučili snimiti jer se upravo u rezervoarima često nalazi skriveno oružje. Njihova reakcija kada umjesto naoružanja pronađu zlato - nema cijene!

Zlato se trenutno nalazi u rukama policije koja pokušava saznati odgovaraju li poluge prijavljenom ukradenom zlatu. Ako ne, Nicku i njegovim mehaničarima zaista se posrećilo.

>> Goran Višnjić obožavateljima pokazao kako vozi tenk

>> Kanadski milijarder: Želim seks s tvojom ženom, plaćam 2 milijuna $

Ključne riječi

Komentara 3

PR
prohujalo
09:46 13.04.2017.

To je ok. Prodavač je zadovoljan i ne kuka.

MX
Mister X
22:09 13.04.2017.

Konačno realno vidljivo zašto se zapravo ratuje tamo svuda da se "uzme neprijatelju.teroristima zlato i nafta a njihovim udovicama skine burka ! I svi koji ne ratuju sa zapada su sretni da naši dečki tamo demokeaciju uvode i dan danasdan danas ; uglavnom zrakomlatima dronerima i zračnim udarima sa majka bombama !!!

MX
Mister X
22:11 13.04.2017.

Po tome Rusi ratuju i kradu po Iraku i to samo po mraku !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije