Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAŽNI ZATVOR

Kosovar tukao i vrijeđao suprugu dvije godine u Zadru. Sad ga je prijavila i uhićen je

Obiteljsko nasilje
Davor Puklavec/PIXSELL
23.01.2023.
u 20:54

Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od bijega i opasnosti od utjecaja na svjedoke

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru je 18. siječnja 2023., ispitalo državljanina Republike Kosovo (1988.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela protiv braka, obitelji i djece nasiljem u obitelji iz čl. 179.a Kaznenog zakona i kaznenog djela protiv života i tijela nanošenjem tjelesne ozljede iz čl. 117.s t. 2. KZ-a, sve u vezi čl. 51. KZ-a.

- Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 35-godišnjak od 1. listopada 2021. do 17. siječnja 2023. u stanu na području Zadra, postupio protivno odredbi čl. 10. Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, iako svjestan da svojim ponašanjem ponižava i ugrožava suprugu. Osnovano se sumnja da je bio fizički nasilan prema njoj (zadobila lake tjelesne ozljede) i da su njegove riječi i postupanje izazvale kod nje osjećaj straha, poniženosti i povrijeđenosti. 

Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od bijega i opasnosti od utjecaja na svjedoke te opasnosti od ponavljanja kaznenog djela (čl. 123. st. 1. toč. 1., 2. i 3. Zakona o kaznenom postupku) - istakli su iz zadarskog DORH-a. 

>> VIDEO Kupio vozačku u BiH za 1200 eura pa se čudio: Nisam znao da je krivotvorena

Komentara 1

LI
liliZG
21:08 23.01.2023.

ma slobodno ga vratite na kosovo, nama ionako uskoro dolazi njemački gastajbajter silovatelj... omjer će ostati isti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije