Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zloporaba droga

Kod 29-godišnjaka našli 34 grama heroina vrijednog 12.000 kn

heorin
27.10.2010.
u 11:37

Mladić je uhićen u ponedjeljak u popodnevnim satima u Stenjevcu. Prepraćen je istražnom sucu Županijskog suda.

Ukupno 34 grama heroina zaplijenila je zagrebačka policija od 29-godišnjaka kojega se sumnjiči da je nabavljao veće količine te opojne droge te je u stanu u Stenjevcu prepakiravao i dalje prodavao.

Mladić je uhićen u ponedjeljak u popodnevnim satima u Stenjevcu. Pretragom stana kojim se koristi, a u kojem neprijavljeno prebiva, pronađeni su droga i jedna digitalna vaga za precizno mjerenje težine, izvijestila je PU zagrebačka.

Osumnjičeni 29-godišnjak od ranije je evidentiran zbog kaznenih djela zlouporabe opojnih droga, razbojstva, teških tjelesnih ozljeda i krivotvorenja isprava.

Vrijednost zaplijenjene droge na ilegalnom narkotržištu u uličnoj prodaji dostigla bi vrijednost od 12 tisuća kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je 26. listopada 2010. godine doveden istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu zbog preprodaje heroina.

Ključne riječi

Komentara 1

GR
gromCH
22:26 27.10.2010.

za svoje potrebe....................neznam jeli platio PDV

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije