Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ivan Crnković: Dom zdravlja nije dobio priliku za obranu

02.09.2008.
u 19:22

– Još nije ništa plaćeno, a odlučili smo iskoristiti i sve izvanredne pravne lijekove koje možemo – rekao nam je jučer ravnatelj Doma zdravlja Varaždinske županije Ivan Crnković. Kaže i da su njemu cijeli slučaj zatajili te da o njemu dugo vremena nije ništa znao.

– Liječnica Draženka P. ovdje je radila samo nekoliko mjeseci, a protiv nje nismo ništa pokretali jer je tužba stigla već kad je liječnica od nas otišla u Opću bolnicu Varaždin – rekao je Crnković. Dodao je i da se čudi brzini kojom je sud drugoga stupnja donio pravomoćnu presudu, jer je riječ o samo tri mjeseca, dok se na neke druge odluke čeka mnogo dulje. Istaknuo je i da Dom zdravlja uopće nije dobio priliku za obranu.

– Ispaštamo zbog neprepoznatljive bolesti. Tražili smo, nakon što je u postupku provedeno vještačenje, koje je, prema našemu mišljenju, bilo vrlo pristrano, da se obavi i drugo vještačenje, no to nam je odbijeno – rekao je Crnković.

U Općoj bolnici Varaždin pokušali smo doznati radi li liječnica još kod njih i hoće li, s obzirom na presudu, što poduzimati, no do v.d. ravnatelja bolnice Ivana Hermana nismo uspjeli doći.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije