Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOĆ MUZEJA 2010

I u Rijeci 'Noć Muzeja' okupio mnoge znatiželjnike

Muzeji
Goran Kovačević
29.01.2010.
u 21:45

Po prvi put, bogatim programom, u Noć muzeja uključio se i riječki Astronomski centar u koji su već u 18 sati nahrupili zaljubljenici u svemir žedni novih spoznaja o zviježđima i planetima.

Po prvi put, bogatim programom, u Noć muzeja uključio se i riječki Astronomski centar u koji su već u 18 sati nahrupili zaljubljenici u svemir žedni novih spoznaja o zviježđima i planetima koji nas okružuju. I, nisu ostali razočarani - večer je otvorio “pametni srednjoškolac” Lovro Pavletić predavanjem o zimskom nebu i kako se na njemu orijentirati, jednostavnim rječnikom uvevši publiku u tajne zviježđa Oriona i Siriusa.

Publika se zatim preselila u planetarij gdje se tražilo mjesto više za projekciju “Pogled na planete”, film koji vodi na putovanje tijelima Sunčevog sustava, od njegova rođenja pa sve do danas.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije