Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronađena je

Opsadno stanje u Istri, duge cijevi na ulicama: Oteo ženu i ugurao je u auto. Traje potraga za bjeguncem

Buje:  Blokada ceste Materada na mjestu gdje je oteta žena
Foto: Sasa Miljevic / PIXSELL
1/3
26.07.2023.
u 14:16

Žena je pronađena u mjestu Matelići brzom reakcijom policije. Djelatnici istarske policije i interventne su na terenu i traže muškarca

Jutros oko 8 sati sati na parkirališta u Petroviji na području Umaga muškarac je oteo ženu. Prema prvim informacijama muškarac je ženu ugurao u automobil i uputio se u nepoznatom smjeru. Žena je pronađena u mjestu Matelići brzom reakcijom policije. Policija traga za muškarcem koji je u bijegu. Djelatnici istarske policije i interventne su na terenu i traže muškarca, doznajemo iz istarske policije. 

15:11 - Nakon otmice, policija je blokirala sve prilazne puteve prema mjestu Matelići. Fotografije prikazuju blokadu ceste Materada:

Buje:  Blokada ceste Materada na mjestu gdje je oteta žena
1/14

14:12 - Čitatelji za portal nasabujstina.com javljaju da su na većem broju lokalnih cesta i na Ipsilonu postavljene policijske blokade. Kako javlja portal Istra IN radi se o osobi koja je već evidentirana za teža kaznena djela, pa su zato angažirane snage interventne policije. 


14:05 - Neslužbeno se doznaje da žena u tridesetim godinama nije ozlijeđena već je u stanju šoka te da su ona i muškarac koji je u bijegu poznanici. Istraga je u tijeku.


13:45 -  "U potragu su uključeni  policijski  službenici Policijske postaje Umag- Umago s ispostavom Buje-Buie i djelatnici specijalne i interventne policije", izvijestili su iz istarske policije.

VIDEO: Opsadno stanje u Istri

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 8

LL
lijepa_li si
13:52 26.07.2023.

dete jugo oficira!

Avatar Kajman
Kajman
10:06 27.07.2023.

@Europsko-Balkanska Ljubav objavio je komentar koji vrijeđa hrvatski narod, domoljube i vjernike i cinično se izruguje Hrvatskoj državni i kada postavim pitanje o čemu on to onda se moj komentar briše uz kaznu žutog kartona, a ovakav komentar se ostavlja. E moj VL čiji li ste vi ?

HA
Habuhabuhabu
14:23 26.07.2023.

Vratili se Turci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije