Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbola ga nožem

Crna Jasmina: Ubila bivšeg, izašla iz zatvora pa ubila i novog dečka?

crna jasmina
Foto: Blic
19.10.2014.
u 09:45

Ubojstvo se dogodilo u beogradskom naselju Miljkovac u četvrtak oko 22:30 sati, a svemu je prethodila burna svađa...

Jasmina Cvetković, koju su srpski mediji prozvali 'Crna Jasmina' osumnjičena je za ubojstvo Milana Tomovića, u stanu njegovog prijatelja.

Upravo taj prijatelj policiji je rekao da je Tomović izboden do smrti te je za to optužio Jasminu, piše Blic. Ubojstvo se dogodilo u beogradskom naselju Miljkovac u četvrtak oko 22:30 sati. Ubojstvu je, prema riječima susjeda, prethodila velika svađa između Jasmine i Tomovića, koji je navodno imao i problema sa drogom. Odvijalo se sve u stanu prijatelja ubijenog Tomovića. Susjeda tvrdi da je čula razbijanje stakla, a potom i ženski glas koji moli da je se pusti da izađe.

- Sve to trajalo je nekoliko minuta, a zatim se sve naglo utišalo. Nedugo potom začule su se sirene i s prozora sam vidjela policiju kako ulazi u zgradu, kazala je susjeda ekipi Blica. Policiju je pozvala sama Jasmina, a potom je pobjegla kod rođaka. Ubrzo je pronađena i uhićena. Crnoj Jasmini ovo nije prvi partner kojeg je usmrtila.

Naime, odslužila je zatvorsku kaznu za ubojstvo bivšeg dečka Aleksandra Paunovića, koji je tada imao 22 godine. U njega je pucala pištoljem, a tvrdila je da ga je ubila u samoobrani. Paunović je, pak, postao poznat kada je sa 14 godina ubio jednog od vodećih narkodilera u Srbiji - Dejana Marjanovića Šabana.

>>Vlasnik pekare ubijen pokraj Novog Sada

>>Roditelji trebaju pružiti svu podršku sinu koji je u zatvoru

Komentara 4

Avatar possibilis
possibilis
09:57 19.10.2014.

Opet region? Stvarno niste vec dugo. Punih 10 min.

DU
Deleted user
12:01 19.10.2014.

Sretan sam kada je kriminalaca i narkomana sve manje.

TT
tik tak
12:31 19.10.2014.

Pa žene su se emancipirale i na tom polju!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije