Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapljena na granici

Državljanka BiH u autu švercala više od 10 kilograma marihuane

marihuana
Foto: PU brodsko-posavska
1/2
20.06.2018.
u 13:50

Policajac je izrazio sumnju da vozačica preko granice krijumčari opojnu drogu, izdvojivši nju i vozilo radi daljnjeg pregleda

Više od 10 kilograma marihuane pokušala je u svom osobnom automobilu prošvercati 35-godišnja bosanskohercegovačka državljanka.

Prilikom redovite kontrole na graničnom prijelazu Slavonski Brod na ulazu u Hrvatsku u ponedjeljak oko 22 sata policajac je izrazio sumnju da vozačica preko granice krijumčari opojnu drogu, izdvojivši nju i vozilo radi daljnjeg pregleda.

U vozilu je pronađeno 28 paketa marihuane, ukupne težine 10,3 kilograma. Policija je ženu kazneno prijavila zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te predala pritvorskom nadzorniku PU brodsko-posavske, a zatim i u Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu na daljnje postupanje.

 

Komentara 2

DR
Drmiha
17:33 20.06.2018.

kakvog li su se to carinici detektora za drogu docepali da mi je znati jer ko god proba prenjeti oni ga uhvate. A te price kao cariniku netko bio sumljiv pa pronasli mogu maloj dijeci pricati

DH
dalibor.hren
10:18 23.06.2018.

Mislila Fata da je za vlastite potrebe i ekipu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije