Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI TV

Ankica Mamić o Livaji: 'Navijači su mu vratili istom mjerom i on sada postaje žrtva. Ma nemoj!'

Zagreb: Politička analitičarka Ankica Mamić
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL (ilustracija)
1/3
09.06.2023.
u 17:07

- On se kao reprezentativac nije smio tako ponašati prema navijačima. Sada kad su mu navijači vratili, on se uvrijedio i ostavio svoju ekipu 'na cjedilu' - poručila je politička analitičarka Ankica Mamić

Politička analitičarka Ankica Mamić za Politički intervju tjedna Večernji TV-a govorila je, između ostaloga, o Zakonu o izbornim jedinicama, referendumima i nadolazećim izborima. Poručila je i kako je evidentno da su političke stranke već u kampanji za superizbornu godinu. Na pitanje može li dio kampanje postati i najnoviji događaj koji potresa hrvatsku nogometnu reprezentaciju, a to je odlazak Marka Livaje, što je događaj koji je doslovce podijelio javnost, Mamić je kazala kako je to definitivno postala tema koja će nastaviti i dalje biti tema i kako njoj nije jasno zašto sada svi brane Livaju.

- Marko Livaja se prije svega ponašao izrazito nepristojno prema navijačima Šibenika. Šibenik je manji klub, klub koji, naravno, nema ni Hajdukovu moć niti Hajdukovu snagu, a prema slabijemu bi trebao uvijek biti malo bolji, a izazivati jačeg od sebe. Navijači na treningu reprezentacije Livaji su zapravo vratili istom mjerom i on sada odjednom postaje žrtva. Ma nemoj! - kazala je Mamić i dodala kako ga je izbornik Zlatko Dalić trebao izbaciti iz reprezentacije zbog takvog ponašanja kao i da je Livaja odlaskom iznevjerio suigrače. 

- On se kao reprezentativac nije smio tako ponašati prema navijačima. Sada kad su mu navijači vratili, on se uvrijedio i ostavio svoju ekipu 'na cjedilu'. Ja nisam neki nogometni stručnjak, ali oni s kojima sam pričala kažu da Livaja ionako može trčati samo 15 minuta pa da je uvijek i ulazio zadnjih 15 minuta i da to nije tako strašno velik gubitak za reprezentaciju. Njegovo ponašanje je apsolutno nedozrelo i on ne može biti član hrvatske nogometne reprezentacije - dodaje. 

VEZANI ČLANCI:

Cijelu emisiju u kojoj je politička analitičarka Ankica Mamić gostovala možete pogledati u nastavku te o njoj čitati OVDJE.

Komentara 33

DU
Deleted user
20:17 09.06.2023.

Kad je Hrv. Reprezentacija u pitanju ne smije biti “hajdukovaca ili dinamovaca”, vec samo Lijepa naša domovina!

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
20:37 09.06.2023.

Trenutna dalmatizacija Hrvatske i hajdukizacija hrvatskog nogometa vode u katastrofu.

MA
Matija100
18:53 09.06.2023.

Konačno nešto točno o Livaji. Samo to su trebali reći likovi iz HNS-a, a ne poltička analitičarka. Možda i bi da nisu svi redom hajdukovci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije