Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smrt u orljavi

Aldina se utopila kada je pala u rijeku

orljava
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/3
11.05.2015.
u 17:44

Nesretna je djevojka u Orljavu pala 18. ožujka, a tijelo joj je pronađeno šest dana kasnije u obližnjoj Dervišagi

Smrt 18-godišnje Požežanke Aldine Porić nije posljedica kaznenog djela, potvrdili su jučer iz slavonskobrodskog Županijskog državnog odvjetništva. Time su odbačena sva nagađanja nekih mještana da odgovornost za tragični događaj snosi njezin dečko Antonio P. (20) iz Požege.

Podsjetimo, nesretna je djevojka u Orljavu pala 18. ožujka, a tijelo joj je pronađeno šest dana kasnije u obližnjoj Dervišagi. Antonio je također pao u vodu, ali uspio je isplivati. Ispostavilo se kako nije ozlijeđen, nego tek pothlađen.

– Provedenim izvidima, odnosno obavijesnim razgovorima s većim brojem osoba te dokaznom radnjom obdukcije koja je obavljena 11. svibnja, utvrđeno je kako je uzrok smrti utapanje. Nisu utvrđene okolnosti koje bi ostavile mogućnost da je smrt bila posljedica kaznenog djela – kažu u ŽDO-u. Veza Antonija i Aldine bila je burna i turbulentna, često su prekidali, a ona mu je taj dan namjeravala reći kako odlazi na sezonski rad u Poreč.

>>Aldina je kobnog dana dečku htjela reći da ga napušta

>>'Ne vjerujem da je Aldina pala u vodu, odlična je plivačica, izvukla bi se'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije