Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTOPILA SE?

Aldina je kobnog dana dečku htjela reći da ga napušta

orljava
Foto: Pixsell
20.03.2015.
u 17:50

Nestala Aldina i njezin dvije godine stariji dečko Antonio Pavlović, koji je također pao u Orljavu, ali je isplivao, nedavno su proslavili godinu dana veze

Potraga za 18-godišnjom Aldinom Porić, koja je u srijedu navečer pala u Orljavu nedaleko od brane u Požegi, nastavljena je i danas. Uz ronioce, policiju, vatrogasce, civilnu zaštitu i požeški HGSS, u akciju su se uključili i ronioci Specijalne policije iz Osijeka te pripadnici HGSS-a iz Novske. Pretraženo je oko sedam i pol kilometara korita rijeke, od Požege pa sve do mosta u Novoselcima, ali rezultata i dalje nema.

–  Počeli smo iznova još detaljnije pretraživati teren koji smo već pretražili, od slapa pa nadalje – kaže pročelnik požeške stanice HGSS-a Dario Švajda.

Nestala Aldina i njezin dvije godine stariji dečko Antonio Pavlović, koji je također pao u Orljavu, ali je isplivao, nedavno su proslavili godinu dana veze. Kobnog dana svjedoci su ih oko 17 sati vidjeli u blizini brane kako šetaju i razgovaraju. Pola sata prije tragedije, nesretna je djevojka članovima obitelji poslala SMS poruku da ih voli. Za razliku od Antonijevih roditelja, Aldinina majka nije protivila toj vezi. Još uvijek je u šoku i potpuno je izbezumljena.

– Aldina je bila tiha i povučena djevojka. Voljela je Antonija, ali odnosi im otpočetka nisu bili najbolji. Često su se svađali. U srijedu je htjela prekinuti vezu jer je planirala otići na sezonski rad kod sestre u Poreč – kažu prijatelji mladog para. Iako su izgledi da je Aldina živa minimalni, još uvijek se traga i za živom osobom i za tijelom.

Kako doznajemo, policija raspolaže informacijom da je djevojka skočila, ali razmatraju se i druge opcije.

– Imamo gomilu činjenica, napravili smo kronologiju događaja i sada provjeravamo sve vezano za to – kaže glasnogovornica PU požeško-slavonske Ivana Radić

>> Veza je bila burna. Prekidali su često, ali nitko ne zna što je bilo na Orljavi

Komentara 2

PA
pancake
18:20 20.03.2015.

ubio ju je jer ga je htjela ostaviti, jasna stvar

Avatar Getrib
Getrib
20:11 20.03.2015.

Kako se je samo saznalo što je htjela dečku reći. Čudna priča.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije