Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER DINAMA

Zoran Mamić priznao: Iznimno sam razočaran

Zoran Mamić
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/6
19.09.2020.
u 22:06

- Nažalost, već nam se drugu utakmicu uzastopno događaju kardinalne pogreške. Suparniku smo na taj način sad dozvolili da osvoji bod.

Dinamovi nogometaši još su jednom razočarali svoje navijače. U srijedu su ispali iz kvalifikacija za Ligu prvaka, a danas su na Maksimiru odigrali 3:3 sa Slaven Belupom.

- Ovo je bila jako lijepa utakmica za gledatelje, šest postignutih pogodaka, puno akcija... Međutim, kao trener sam iznimno razočaran obrambenom igrom svoje momčadi. Sva tri gola smo im poklonili. Što se tiče napadačkoga dijela, zabili smo tri pogotka, dosta dobro kombinirali, brzo igrali prema naprijed - rekao je trener Dinama Zoran Mamić i dodao:

- Nažalost, već nam se drugu utakmicu uzastopno događaju kardinalne pogreške. Suparniku smo na taj način sad dozvolili da osvoji bod. Osvojili su ga zasluženo i na tome im čestitam. Nama ostaje da iskoristimo ovaj tjedan u kojem nema prvenstvene utakmice, igramo kup dvoboj... Moramo se skupiti, usredotočiti, izvući pouke iz ovih grešaka i pripremiti za sljedeće utakmice.

Nakon 5. kola više nema stopostotnih momčadi u Prvoj HNL, Dinamo se vratio na prvo mjesto sa 13 bodova, koliko ima i druga Gorica koja je ranije u subotu igrala 2-2 protiv Istre 1961, dok je Slaven Belupo šesti s četiri boda, koliko imaju i sedmi Osijek, osmi Šibenik i deveta Lokomotiva. Posljednja Istra 1961 ima jedan bod.

Ključne riječi

Komentara 15

KA
kanđija
22:22 19.09.2020.

Slaven je odlučna ekipa i trebalo se igrati sa prvom postavom a ne kombiniranom. Ivanušeca pod hitno na dijetu i u Dinamo 2 da igra do kraja poluzezone pa nek tamo solira do besvjesti. Poslije njegova soliranja pao je 3 gol.. Ako Mamić to ne napravi neka on zajedno sa Ivanušecom pređe u 2 momčad a Sedlovski neka preuzme prvu.

KT
KTM
07:02 20.09.2020.

Ajmo cipela

CO
coky
09:27 20.09.2020.

Koga boli kifla što misli Zoran, bitno je što misli Zdravko. Btw Slaven je vrlo jako ekipa, još je k tome iz Koprivnice...pametnom dosta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije