Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA PORTUGAL I ŠPANJOLSKU

Zlatko Dalić zbog problema u reprezentaciji pozvao još jednog napadača

Zlatko Dalić
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/6
27.08.2018.
u 19:02

Čop je ovoga ljeta pojačao Valladolid gdje je došao na posudbu iz belgijskog Standarda. Za hrvatsku reprezentaciju nastupio je 13 puta uz dva postignuta pogotka.

Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić odlučio je dodati Duju Čopa na listu putnika za utakmice s Portugalom i Španjolskom.

Imajući u vidu probleme s ozljedama nekolicine pozvanih igrača čiji je status za ovu reprezentativnu akciju upitan te će se i dalje pozorno pratiti, izbornik Dalić pozvao je Duju Čopa u izabranu vrstu koju čekaju prijateljska utakmica s Portugalom (6. rujna) i utakmica Lige nacija sa Španjolskom (11. rujna).

Čop je ovoga ljeta pojačao Valladolid gdje je došao na posudbu iz belgijskog Standarda. Za hrvatsku reprezentaciju nastupio je 13 puta uz dva postignuta pogotka.

>> Pogledajte Večernji pressing s Igorom Štimcem i Davorom Šukerom

Komentara 11

DR
Drmiha
19:26 27.08.2018.

Dalicu nemoj molim te da Josipa Brekala izostavis. Covjek se usprotivio pederima treba ga nagraditi

Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
19:34 27.08.2018.

Nedaj se Zlatko jer voli te tvoja Bosna.

PR
prajdali100
21:04 27.08.2018.

VL kakvi su to " problemi" u Reprezentaciji ? Likujete ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije