Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REGIONALNA LIGA

Žapci kod POŠK-a za prvu poziciju i domaćinstvo završnog turnira

Mladost Jadran
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
09.03.2019.
u 15:00

Večeras se još u Budvi sastaju Primorac i Jug (u 20 sati), a kolo završava u nedjelju susretom Crvene zvezde i kotorskog Primorca u Beogradu (20). Poredak: Mladost 43, Jadran (HN) 39, Jug 38, Jadran (S) 31 itd

Načelno to ne bi trebala biti preteška zadaća, ali u pitanju je veliki ulog i zato vaterpolisti Mladosti s oprezom pristupaju večerašnjem gostovanju kod POŠK-a u Splitu u predzadnjem 17. kolu Regionalne lige (početak u 17.30 sati).

Poškovci su, naime, uvjerljivo posljednji na tablici, sa samo tri boda, i jednom nogom su već u A2 ligi, ali baš zbog toga bi mogli gristi protiv žabaca. Koji bi pak pobjedom i teoretski osigurali prvo mjesto u ligaškom dijelu natjecanja. A to znači i da bi se time izborili za domaćinstvo završnog turnira regionalaca. Prvi put u povijesti kluba!

Taj završni turnir, Final four Regionalne lige, trebao se prema prvotnom rasporedu održati 30. i 31. ožujka, ali kako je hercegnovski Jadran (pomalo neočekivano) ušao u finale Eurokupa, određen je novi termin (prvi slobodan) – a to su 19. i 20. travnja (petak i subota). Mladostaši se nadaju – u Zagrebu.

Večeras se još u Budvi sastaju Primorac i Jug (u 20 sati), a kolo završava u nedjelju susretom Crvene zvezde i kotorskog Primorca u Beogradu (20). Poredak: Mladost 43, Jadran (HN) 39, Jug 38, Jadran (S) 31 itd. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije