Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Djela sve govore

Zaljubljeni ste u Messija? Nakon ove predivne priče zavoljet ćete ga još više

Lionel Messi
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
07.05.2019.
u 14:26

Kolumbijac Fabian Vargas progovorio je o jednom Messijevom djelu o kojemu se dosad nije ništa znalo

Lionel Messi možda je čak i najbolji nogometaš svih vremena. Stvar je vašega ukusa, osobne perspektive, ali mnogi se oko te tvrdnje neće previše sporiti. Ali nisu njegove loptačke vještine jedini razlog zašto ga ljudi obožavaju. Baš naprotiv. 

Da je u pitanju doista čovjek divnoga srca, svjedoči upravo objavljena priča Fabiana Vargasa, nekadašnjeg kolumbijskoga reprezentativca, koji je se za list El Pais prisjetio jedne zgode, trenutka kada ga je Messi ostavio zadivljenog i bez riječi.

Naime, zaigrali su Vargas i Messi jedan protiv drugoga 2010. godine na Nou Campu, a tadašnji je član Almeire uoči početka utakmice prišao Argentincu i zatražio ga uslugu.

– Pripremao sam humanitarnu dražbu u Kolumbiji za žrtve poplava, pa sam ga zamolio da donira dres. Odgovorio mi je da će mu biti silno drago pomoći, a za istu sam uslugu zamolio i Xavija te Iniestu – započeo je prisjećanje na taj trenutak Vargas.

– Nažalost, Barcelona nas je tog dana pregazila čak 8:0, pa sam po povratku u svlačionicu u svom silnom bijesu potpuno na sve zaboravio. Ali pogodite tko nije i tko je pokucao na vrata naše svlačionice.

Naravno, Lionel. I ne samo da se sjetio što mi je obećao, pokupio je sve dresove suigrača do kojih je mogao doći. Tako sam dobio i Xavijev, Iniestin, Alvesov, Piqueov, Pujolov... – otkrio je Vargas koji Messijevu gestu nikada nije zaboravio.

– Taj ću trenutak nositi kroz čitav život, zbog toga ću mu uvijek željeti svu sreću, da nastavi rušiti rekorde – zaključio je Kolumbijac.

  

Komentara 2

Avatar patkovic
patkovic
14:52 07.05.2019.

jaki je to mozak koji i ne zaboravlja , vidi se po pregledu igre i munjevitoj reakciji

LU
lukathereem
16:43 07.05.2019.

Zašto nije Rakitićev dres dao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije