Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON 29 GODINA

Zagreb želi ugostiti Univerzijadu 2016. godine!

Arena Zagreb
Arhiva VL
22.02.2012.
u 00:01

U ideji su tri scenarija za domaćinstvo. Jedan po kojem bi to bio samo Zagreb, u drugom su u kombinaciji Zagreb i Rijeka, a u trećem Zagreb i Ljubljana.

Glavni grad Hrvatske nakon 29 godina (1987.) ponovno bi mogao biti domaćin Univerzijade! Inicijativu je pokrenuo Hrvatski sveučilišni sportski savez, a ako bude prihvaćena, Zagreb će 2016. godine ponovno ugostiti studente sportaše, objavio je HTV u Dnevniku 3.

– Svi znaju što znači Univerzijada i vjerujemo da je možemo opet dovesti u našu metropolu – rekao je predsjednik saveza Zrinko Čustonja.

U ideji su tri scenarija za domaćinstvo. Jedan po kojem bi to bio samo Zagreb, u drugom su u kombinaciji Zagreb i Rijeka, a u trećem Zagreb i Ljubljana.

– To nosi veliku političku težinu što bi bio lijep potez. Imamo infrastrukturu, nema ulaganja, a dobrobiti su ogromne – zaključio je Čustonja za HTV.

Ključne riječi

Komentara 14

GA
gary1
08:18 22.02.2012.

narodu je dosta igara, treba mu kruha

ST
Stormbringer
06:30 22.02.2012.

Stroj za pranje rublja može oprati i lovu.

FA
Fantom47
06:33 22.02.2012.

Prezaduženi grad i država a oni bi trošili novac kojeg nema? Socijalizma nikad dosta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije