Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Wenger i Nasri na optuženičkoj klupi

wenger
Reuters/Pixsell
09.03.2011.
u 15:51

Trener Arsenala Arsene Wenger te igrač Samir Nasri optuženi su za neprimjereno ponašanje prema glavnom sucu Massimu Busacci nakon uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka s Barcelonom (1:3).

Francuz je verbalno napao švicarskog suca Busaccu zbog njegovih odluka na  utakmici, prvenstveno zbog crvenog kartona Robinu van Persieju.

A verbalna paljba nastavila se, tvrde očevici, i u tunelu koji vodi prema svlačionicama. Wenger se nije mirio s porazom ni na konferenciji za medije.

– Kako netko može tako ubiti utakmicu? Čak su mi i neki Uefini dužnosnici priznali da su bili šokirani crvenim kartonom koji je dao Van Persieju. Sramota! – rigao je vatru francuski stručnjak.

A u izjavama nakon dvoboja ništa blaži nije bio ni isključeni Arsenalov napadač Robin van Persie.

– Cijelu je večer bio loš, sudio protiv nas i ispadao smiješan u svojim odlukama – istaknuo je Van Persie.

Busacci je nešto za reći imao i Samir Nasri, kojeg je također prijavio glavni sudac i delegat utakmice Dane Jošta iz Slovenije.

Saslušanje optuženih pred Uefinom disciplinskom komisijom zakazano je za 17. ožujka.

Komentara 7

OB
-obrisani-
13:24 09.03.2011.

svakako nece im pomoci ni najbogatiji covjek na svijet kralj saudi arabije ni njegova 5 bilijuna eura koje ima, platit ce kaznu i dobit opomenu

AN
Andreeejjj
13:38 09.03.2011.

Barca je za 5 klasa bolja momčad...koji sudac, sve je bilo regularno. Pa i da je Van Persi ostao u igri, Barca bi dobila tekmu...garant!

OB
-obrisani-
13:09 09.03.2011.

pa englezi i francuzi ponasajus e ko stoka ako izgube, ne koriste razum i pamet vec slusaju osjecaje pa tako i reagiraju, nogometna su pravila jasna i tu im ne moze pomoci ni najbogatiji covjek na svijetu, \"svaki igrac koji opali po lopti poslije sucevog zvizduka bijase nagradjen zutim kartonom\"-tu se francuzi i englezi mogu i svuci opet ce biti isto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije