Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC FIGHT NIGHT

Volkov nokautirao Werduma pa poručio: Miočić ili Cormier, svejedno!

Aleksander Volkov
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
18.03.2018.
u 00:35

Odluka je pala u četvrtoj rundi kada je Volkov serijom udaraca srušio Werduma, koji je ostao ležati pa mu je ubrzo pružena liječnička pomoć

Rus Aleksandar Volkov iznenadio je u Londonu na UFC Fight Nightu Brazilca Fabricija Werdumu te ga je nokautom srušio u četvrtoj rundi.

Werdum je uglavnom tražio borbu na parteru, dok se Rus oslonio na aperkate, a jednim takvim je već u prvoj rundi nanio mu štetu iznad i ispod oka.

Odluka je pala u četvrtoj rundi kada je Volkov serijom udaraca srušio Werduma, koji je ostao ležati pa mu je pružena liječnička pomoć. Rus je nakon borbe najavio da je spreman za borbu za UFC tituli.

Aleksander Volkov
1/7

- Možda Cormier, možda Miočić, ali želim borbu za titulu.

Večer u Londonu otvorena je borbom Leona Edwardsa koji je Petera Sobottu dobio tehničkim nokautom nekoliko sekundi prije kraja.

Francuz Tom Duquesnoy pobijedio je Terriona Warea nakon tri sjajne runde jednoglasnom sudačkom odlukom.

U dvoboju poluteškaša Jana Blachowicza i Jimija Manuwe Poljak je bolje krenuo i Britanca već u sredinom prve runde srušio na pod, no toga uslijedio je 'krvavi' nastavak u kojem je bilo sjajnih udaraca. Na kraju su suci jednoglasno pobjednikom proglasili Blachowicza.

Komentara 14

PA
pavel1001
09:01 18.03.2018.

čuj ovog jelena...

Avatar pittbull
pittbull
05:16 18.03.2018.

Trebas ti jos travu pasti do obadvojice...

DI
Diesel
09:41 18.03.2018.

Svaki levat danas misli da moze pobjediti the Champa. Treba ovoga pustiti da ga prvo Francis Ngannou poravna, a onda ako se pokaze, more Rodjo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije