Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BARCINO POJAČANJE

Villa: Jedva čekam istrčati na Camp Nou

David Villa
AFP
20.05.2010.
u 23:49

Odmah po završetku Primere prvak Barcelona je napravila ogroman posao. Za 40 milijuna eura su iz Valencije doveli sjajnog 28-godišnjeg reprezentativnog napadača Davida Villu.

Nakon potpisivanja ugovora Villa je prvi put, za službenu internet stranicu svog novog kluba, izjavio:

- Naravno, ponosan sam i sretan što ću igrati u Barceloni. Mislim da je svatko presretan kada dođe u ovaj klub, a iste osjećaje imam i ja. Divota je biti dijelom najbolje momčadi na svijetu - rekao je igrač koji je od 2005. godine bio najbolji strijelac Valencije.

- Ne mogu dočekati dan kada ću istrčati na Camp Nou u dresu Barcelone, a igranje s Xavijem, Messijem, Iniestom i ostalima vjerojatno je san snova svakog nogometaša. S njima će mi sve biti još i lakše - završio je Villa.

Komentara 1

EU
EUPatriot
10:46 21.05.2010.

Villa: Jedva čekam istrčati na Camp Nou Olić: Jedva čekam da na TV promatram kako če svi ti World Cup majstori trčati po terenu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije