Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'UČINIO JE VELIKU ŠTETU'

Zvijezda Gospodara prstenova se obrušila na Josea Mourinha: Prezirem ga!

Jose Mourinho
Reuters/PIXSELL
22.03.2015.
u 16:04

- Šteta koju je ostavio vezana uz navijače i cijelu strukturu kluba trajat će još dugo vremena - rekao je Vigo Mortensen

Svjetski poznati glumac Vigo Mortensen najpoznatiji je po ulozi Aragorna u megapopularnoj i megauspješnoj trilogiji "Gospodar prstenova", a manje je poznato da strastveno prati nogomet i voli Real Madrid. No ne i Josea Mourinha.

- Prezirem Mourinha od doba kad je vodio Real jer obožavam Real, a on ih je praktički uništio u psihološkom smislu. Šteta koju je ostavio vezana uz navijače i cijelu strukturu kluba trajat će još dugo vremena - rekao je Mortensen i dodao da mu je bilo drago kad je PSG izbacio Chelsea u osmini finala Lige prvaka.

Osim što navija za Real, Mortensen obožava argentinski San Lorenzo, baš kao i papa Franjo. Razlog leži u tome što je do 11 godine živio u Argentini i vezao se uz nogomet, ali i San Lorenzo, koji mu je iznad svih, pa i madridskog Reala.

>> Može li Mourinho sam sebe nahvaliti više od ovoga? Teško! Evo nove epizode samopromocije...

Komentara 1

ON
onztwo
16:12 22.03.2015.

Nemas ti pojma. Real je tu gdje je zbog Mourinha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije